Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 10:49
Alonso 2013-02-21, 18:16
rigsuit napisał/a:

Choć nie palę, paliłem kiedyś ale z tą laseczką bym zajarał wyjątkowo

Nareszcie jakiś sensowny komentarz!
Zgłoś
Tafariel 2013-02-21, 20:13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-21, 20:45
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
jedrzej152 2013-02-21, 20:55
Zgłoś
Massdeath 2013-02-22, 9:59
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-22, 11:24
Ja tylko powiem coś z moich doświadczeń z MJ. Napinacze którzy i tak normalnych arg nie przyjmują do wiadomości mogą od razu przestać czytać. Pale od 3 lat, co miesiąc co 2 robię sobie detoksy kiedy nie pale co najmniej 2 tyg. Po alko zawsze były burdy, stoły latają w najlepszych klubach, ludzie zamieniają się w bestie, jest to generalnie negatywny świat, ale niestety zęby to pojąć trzeba zrozumieć naturę trawy. Człowiek który uparcie trzyma sie wersji w której przez trawę skaczesz z jednego narkotyku na inny jest dla mnie po prostu ograniczony, wystarczy trochę sie wysilić i pooglądać dokumenty. Nie pije dzięki trawce, nie mam kaca co weekend, ludzie nie narzekają ze coś ktos mi zrobił czy ja komuś, po prostu mam czystsze sumienie od was pijaki Trawka to przyszłość, ta roślina ma potencjał nie tylko w paleniu. Poczytaj o gatunkach, o składzie chemicznym, o tym np ze wystarczy podgrzać gandzie do 170C i THC (o to w tym wszystkim chodzi) sie uwalnia BEZ sub smolistych. NIe będę mówił ze zacofany kraj ale fakt jest taki ze niektórzy zamykają sie na newsy albo nie potrafią pojąć tego ze mogą byc wolni i zrobic cos wbrew regułom. Palę dla hobby i dlatego bo to lubię, jak narazie uzależniony jestem od fajek i pale paczkę dziennie, uwierzcie mi ze jak trawki nie ma to człowiekiem nie trzepie ale jak fajek zabraknie to jest naprawdę zle. To sa informacje z pierwszej reki, nie jestem byle gimbem co pali dzielnicowa trawkę tylko dobry sort bez podlewania jakimś niedobrym szitem. Pozdrawiam ludzi pozytywnych. Po przeczytaniu waszych komentarzy stwierdzam ze nie macie argumentu ktorego bym nie zdementowal, tylko najpierw ktoś musi chcieć słuchać.
Zgłoś
.Piotrek 2013-02-22, 13:48
Kiedyś jak się zjarałem to goniłem furgonetką mercedesa z v8 bo... fajnie brzmiał :d
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-22, 18:48
zdarza mi się przypalać i nigdy bym nie wsiadł za kółko po jaraniu, jazda po 3 piwkach to nic przy tym. Na zajebce nie doszedłbym normalnie z pokoju do kuchni, a co dopiero prowadzić samochód
Zgłoś
Akkarin15 2013-02-23, 0:55
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem