Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu
konto usunięte 2013-02-21, 14:45 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
landryn570 2013-02-21, 14:51
To jest bardziej ustawione niż klocki "yenga" ...
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-21, 14:54
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
roqqal 2013-02-21, 15:00 1
Najgorsze jest to że nawet dzień, dwa dni, tydzień a może nawet miesiąc po spaleniu podczas kontroli drogowej policjanci mają prawo zrobić narkotest na ślinę.

Jeśli jara się często (1 na tydzień) to taki test wyjdzie pozytywnie nawet po miesiącu.

Później panowie zabierają na badanie moczu, które zazwyczaj wychodzi pozytywnie, następnie badanie stężenia THC we krwi i zależnie od tego prawko zabierają od 30dni do 3lat

Sam tak zostałem złapany, chociaż zjarany nie jeżdżę, lecz złapali mnie na kontrole po 2dniach od jarania, nie wiem na ile stracę prawko, czekam na wyniki badań stężenie thc we krwi....
Zgłoś
Tafariel 2013-02-21, 15:04 3
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-21, 15:06
Zgłoś
jokotones 2013-02-21, 15:06
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-21, 15:17 1
Zgłoś
rigsuit 2013-02-21, 15:28 1
Choć nie palę, paliłem kiedyś ale z tą laseczką bym zajarał wyjątkowo
Zgłoś
chujciwcycki 2013-02-21, 15:40
Ja tam jeżdżę bezpiecznie po trawie nie przekraczam 40 km/h.
Zgłoś
Arezinar 2013-02-21, 16:18
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-21, 16:49 6
Po co jeździć jak można latać?

Shut up and smoke this! It's the law!
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-21, 17:21 2
@up czekalem az ktos to wrzuci idealnie pasuje ,a co do tematu to ewidentnie widac ze pare osob nigdy nie palilo skoro po alko by prowadzili a po blantach nie.Smiech na sali
Zgłoś
tomek2302 2013-02-21, 17:37
jak zostac takim wolontariuszem???/
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-21, 17:48
ja ledwo ogarniam chodzenie a co dopiero jeździć w takim stanie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem