po hoj wrzucac NIE POLSKIE filmy bez napisow?
I co teraz narkomani ? Gdzie jest wasz bog ?
konto usunięte
2013-02-21, 13:30
@ ziemniak - po to że większość ludzi na sadolu zna język angielski
20 km/h wizuuuuu i ,,aleeee zapierdlaam''
konto usunięte
2013-02-21, 14:03
najwięcej szczekają Ci, którzy nigdy nie palili i nie wiedzą jak to jest hahah Nie rozróżniacie jednej rzeczy, człowiek napierdzielony w 3 dupy, wsiada do auta i nie ogarnia świata... Opóźnione reakcje a raczej ich brak to najczęstsza przyczyna wypadków a po jaraniu ? czy komuś zaszkodzi 1 buszek ? Dajcie spokój, luuuuudzie !!!! Jak jesteś naje*** to włącza ci się szwędacz, jak zjarasz się na maxa to nawet d*** ci się nie chce podnieść z fotela a co mówić o tym, żeby wsiadać za kółko. Mam kolegów, którzy jarają i jeżdżą i nie boje się z nimi jeździć . Kiedyś nawet nie wiedziałem, że jarają i jeździłem z świadomością, że są trzeźwi/nic nie jarali i powiem wam, że ogarniają wszystko bardzo dobrze, żadnych wypadków, nieporozumień, wariacji na drodze. A pijani ? wiecie gdzie kończą, u bram Św. Piotra.
konto usunięte
2013-02-21, 14:19
A mi sie podoba to ze robia takie testy, obok stoi normalny policjant i przyglada sie tym testom, zeby przypadkiem nie bylo jakiegos naduzycia. Test skonczony,wyniki zapisane, wszyscy wracaja spokojnie do domow. Czemu w PL nie moze byc tak?
Czemu przez to ze jakas roslina wywoluje stany inne niz pozadane w poprawnie politycznym spoleczenstwie jest karane? Nie chodzi mi ogolnie o sam wplyw THC na czlowieka, ale ta roslina ma mega duzy potencjal w roznych dziedzinach. Po 1 jest jedna z nielicznych roslin z ktora mozna krzyzowac genetycznie z taka latwoscia, po 2 jest zrodlem kilku surowcow z ktorych mozemy miec opal na zime,pasze dla zwierzat, olej a takze wysokiej klasy papier. Po 3 Jestesmy ludzmi i czemu garstka politycznych popaprancow chce zmieniac mentalnosc ludzka ktora jest zaakceptowana nawet przez biblie (masz wolny wybor, do ciebie zalezy co poczniesz)... To jest chyba nasze najswietsze prawo - decydowac o swoim zyciu. Jedynie niewolnik ma przypisane co ma robic!
konto usunięte
2013-02-21, 14:34
Ja i wszyscy moi znajomi maja wrecz odwrotnie ale moze to Belgijskie powietrze tak dziala

. Po jaraniu ma sie strasznie oslabiony refleks i jesli mialbym wybierac to jechalbym po alko. Jaranie dziala tak ze jedziesz i masz w sumie wy*ebane na wszystko co jest wokol. Po alko wlacza mi sie system uwazaj bo jestes pijany a wszedzie sa psy ;D
Tak wiec wedlug mnie zalezy od osoby i glownie od charakteru. Nie mozna powiedziec czy lepiej sie jezdzi po alko czy po ganji. Najlepiej miec pod reka BOBa ;D