Nie p🤬l sarkosiu, powiem tak: zrobiłem w aucie z zjaranym kierowcą przynajmniej z 100 000 km (zazwyczaj po mieście albo wyjazd na narty na słowację w zimowych warunkach lub off road) Po ganji raczej nie szarżujesz i jeżdzisz jak emeryt ciesząc się rozmową, widokami lub samym prowadzeniem auta. W dupie byłeś gówno widziałeś.
Oczywiście namawiam wszystkich - jak już nałóg to właściwy. (sami sobie wybierzcie)
Ciągle nie obalasz argumentu, że zarówno po alkoholu jak i po narkotykach człowiek spowolnioną reakcje.
Trzeba być głupich c🤬jem bez wyobraźni aby wsiadać za kierownicę pod wpływem takich środków.
Już j🤬 to taka osoba może zabić Siebie(najwyżej będziemy mieli do czynienia z samoeliminacją), ale na drodze są też inni uczestnicy i należy się z tym k🤬a liczyć, nawet kiedy ma się pustko w głowie!

ale śmieszy mnie propaganda, która ukazuje palaczy jako zajechanych idiotów.
p.s. tak palę i wiem o czym mówię.
*na tyle

Nie polecam jechać po paleniu, pewnie bezpiecznej niż po alko ale i tak nie jest się "trzeźwym".
Normalne że lepiej być trzeźwym, ale ganja jest dużo lepsza niż wóda jeżeli chodzi o bezpieczeństwo społeczeństwa. Wystarczy spojrzeć na wiadomości codzienne. Okradli pod wpływem alko, pobili pod wpływem alko. Ale nie, nadal będziecie p🤬lić że wóda lepsza bo wasi starzy ich starzy itd. to takie same cebulaki jak wy i od pokoleń chlają. Zresztą komu ja to piszę, w Polsce przecież jestem...
Za samo to określenie którego jak czytam te twoje poj🤬e posty powinieneś dostać tak srogi wp🤬l, że odechciało by ci się wypowiadać znowu na forum publicznym. Obrażaj sobie swoją kurewską rodzinę która pozwoliła i wydała na świat takiego pajaca, ale od nas Polaków się odp🤬l. To, że jarasz jak poj🤬y, c🤬ja mnie obchodzi możesz nawet makaron i cukier nosem wciągać, w c🤬ju mam twoje porównania że wóda zła że ganja dobra które i tak bierzesz z jeszcze bardziej c🤬jowych mediów, które i tak większość informacji zakłamują albo przeinaczają. Jesteś zj🤬ym człowiekiem.
Każdy kto prowadzi pod wpływem alkoholu lub narkotyków (tak "trawy" również) powinien odpowiadać za usiłowanie zabójstwa, a prawo jazdy powinno być odbierane dożywotnio bez możliwości odwołania.
podpis użytkownika
W̸̩͚̭̰̰͍̺̻̪̻̜̞̤̰̾͋̾̈̏̆͗̇ͨ͗͌̓̉ͨ͐̑͊͢A̴ͫͩ̉ͭ̆̓̿̂͌͐ͪ͑ͬ̍̿ ͒̑͛͟͠͏̴͚̫͙̣̻

Jak ktoś ćpa albo pije i wsiada za kierownicę to jest k🤬ą i zasługuje na srogi wp🤬l - jakkolwiek by nie jeździł. Tyle w temacie.
Taka mysl mi sie nasunela. Widzisz zeby ktos w tym tescie cpal?
po hoj wrzucac NIE POLSKIE filmy bez napisow?
Żebyś się k🤬o nauczył angielskiego, skoro z polskim ci nie wyszło.
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.

K🤬a, zjarany to nawet do autobusu nie wchodzę

podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.

Czemu przez to ze jakas roslina wywoluje stany inne niz pozadane w poprawnie politycznym spoleczenstwie jest karane? Nie chodzi mi ogolnie o sam wplyw THC na czlowieka, ale ta roslina ma mega duzy potencjal w roznych dziedzinach. Po 1 jest jedna z nielicznych roslin z ktora mozna krzyzowac genetycznie z taka latwoscia, po 2 jest zrodlem kilku surowcow z ktorych mozemy miec opal na zime,pasze dla zwierzat, olej a takze wysokiej klasy papier. Po 3 Jestesmy ludzmi i czemu garstka politycznych popaprancow chce zmieniac mentalnosc ludzka ktora jest zaakceptowana nawet przez biblie (masz wolny wybor, do ciebie zalezy co poczniesz)... To jest chyba nasze najswietsze prawo - decydowac o swoim zyciu. Jedynie niewolnik ma przypisane co ma robic!
Jak ktoś ćpa albo pije i wsiada za kierownicę to jest k🤬ą i zasługuje na srogi wp🤬l - jakkolwiek by nie jeździł. Tyle w temacie.
Więc jak ktoś po kawie prowadzi powienien dostać wp🤬l?

Tak wiec wedlug mnie zalezy od osoby i glownie od charakteru. Nie mozna powiedziec czy lepiej sie jezdzi po alko czy po ganji. Najlepiej miec pod reka BOBa ;D