👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Raz: prąd rzeki
Dwa: nie trzymał dystansu do fali przed machą i zalał debil.
Dwa: nie trzymał dystansu do fali przed machą i zalał debil.
Kiedy ruskie nauczą się, że Cayenne nie ma nic wspólnego z terenówką?
Ciekawe jak auto to przeżyło.

Ciekawe jak auto to przeżyło.
Yeahhh, mam zajebiscie drogie auto terenowe , YEAchhh!!
Fail , masz drogie auto przypominajace wygladem auto terenowe. A w zasadzie to miales drogie auto, przez twoja glupote starcilo na swojej wartosci.
Fail , masz drogie auto przypominajace wygladem auto terenowe. A w zasadzie to miales drogie auto, przez twoja glupote starcilo na swojej wartosci.
Stara, niezmienna zasada jazdy w terenie mówi, że im droższy samochód, tym dalej trzeba iść po traktor.

SUV to nie terenówka, a wlot powietrza to ma pewnie z pół metra nad ziemią.
Michał i co dalej? Wyjechałeś? bo nie wiem czy piwko się należy.
co za debil zeby przejechac rzez rzeke trzeba jakas terenowke a nie rodzinnego kombiaka

Ktoś w tej wsi ma za dużo pieniędzy i chciałby się podzielić troszeczkę

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie