Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Jazz Jackrabbit 2 było to, oj było!
g................e • 2015-01-02, 18:59
Cześć Sadole!

Zdecydowałem się pochwalić swoimi wypocinami. Pamiętacie jeszcze tego zielonego królika? Kto jeszcze nie widział - tak, nieco ponad rok temu opowiadałem o starej, dobrej platformówce Jazz Jackrabbit 2! Zapewne spora część z Was zna tę grę, zapraszam do obejrzenia i powspominania. Takich gier dziś już niestety się (prawie) nie robi!

Stare, dobre czasy. Mam nadzieję, że komuś się spodoba, a jak nie to na płot ze mną.
Zgłoś
p................1 2015-01-02, 19:02
Miałem demo
Zgłoś
g................e 2015-01-02, 19:05 2
Najlepsze jest to, że tych dem było kilka i to nawet po polsku z tego co kojarzę.
Zgłoś
D................g 2015-01-02, 19:12 17
Dobra c🤬j tam piwo leci za stare gry, ale k🤬a co to jest w tych internetach jakaś epidemia czy ki k🤬s, że coraz więcej ludzi zamiast wymawiać w wyrazie końcówkę Ą zamienia to na OM Np. zamiast grą mówi grom - noszk🤬a nom;P Jeśli mnie to już tylko wk🤬ia to poproszę maść na ból dupy!
Zgłoś
g................e 2015-01-02, 19:14 6
DeadManWalking napisał/a:

Dobra c🤬j tam piwo leci za stare gry, ale k🤬a co to jest w tych internetach jakaś epidemia czy ki k🤬s, że coraz więcej ludzi zamiast wymawiać w wyrazie końcówkę Ą zamienia to na OM Np. zamiast grą mówi grom - noszk🤬a nom;P Jeśli mnie to już tylko wk🤬ia to poproszę maść na ból dupy!

Szczerze mówiąc nie sądziłem, że również jestem dotknięty tą epidemią, dzięki za uwagę bo również mnie wk🤬iają błędy językowe.
Zgłoś
Konczerito 2015-01-02, 19:23
Grałem,polecam
Zgłoś
klaszak 2015-01-02, 20:16 1
Forum dla nerdów czy ki c🤬j?
Zgłoś
Canis 2015-01-02, 23:02 1
a dało się jeszcze grać na dzielonym ekranie!
Zgłoś