Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2011-03-07, 0:47 2
gdzie to "jeb"?
Zgłoś
WhatsUpMan 2011-03-07, 2:01 1
za brak powtórki nie dostaniesz piwa
Zgłoś
~tip.top 2011-03-07, 7:19 6
WhatsUpMan napisał/a:

a weźcie wy się k🤬a w końcu zdecydujcie... jest powtórka to źle, nie ma też źle jak z babami
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-07, 12:02
Aj k🤬a, symulantka!
Zgłoś
pjetja 2011-03-07, 18:59
tak to jest k🤬a mąż chciał jej zrobić prezent na dzień kobiet kupił k🤬ie karnet na basem a ta nie dosć ze skacze to jeszcze musi głowa coś rozj🤬 . i ja sie pytam kto temu biednemu facetowi bedzie gotował OBIAD!!! . bo jesli ma to być teściowa to ja juz mu współczuje
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-08, 17:11
to moze ja odwiedzimy?
Zgłoś
bogluto 2011-03-09, 1:38
WhatsUpMan napisał/a:

tak trudno puścić jeszcze raz?
Zgłoś
Zembowy Wruzek 2011-03-10, 0:21 1
ehhhh... juz sie cieszylem widzac GER na koszulce, a tu czar prysl po dokladnym przyjrzeniu sie - GBR
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-10, 0:28 1
ja nie wiem w ogóle w co ona w końcu przyj🤬a, czy w nic nie przyj🤬a, czy o co kuźwa chodzi
Zgłoś
trademan 2011-03-10, 0:51
nie ma zwolnionego tempa, nie ma piwa
Zgłoś
Miles87 2011-03-10, 0:56
nie ma piwa to nie ma powtórki
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-10, 1:11
Puściłbyś sam dźwięk to już lepiej by było widać.
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-10, 2:15
To nie jest trampolina jełopie.
Zgłoś
Bakcyl 2011-03-10, 6:56 1
Wszyscy skaczą jakoś mega poprawnie, by dostać najwyższe noty. A tu p🤬lnąć się wystarczy i się dostaje owacje na stojąco. Ot, dziwny jest ten świat.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem