👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:10
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Puszcze to siostrze jak wpadnie na pomysł kupienia jeszcze raz moto, żeby se przypomniała swoją drugą glebę

niezwyciężony napisał/a:
Puszcze to siostrze jak wpadnie na pomysł kupienia jeszcze raz moto, żeby se przypomniała swoją drugą glebę
![]()
Twoja siora i tak ma skatowane kolana...

lysout napisał/a:
Twoja siora i tak ma skatowane kolana...
Nie bardziej niż ty nadgarstki koniobijco

Właśnie robie sobie prawko na motocykl, jeszcze swojego nie kupiłem, ale kombinezon już mam. Bezpieczeństwo najpierw, potem dopiero motor.

Ktoś wie jaki był finał tego filmu? Wszystko z nim w porządku? Na pierwszy rzut oka wygląda to dość poważnie. Mam nadzieję, że wyjdzie z tego cało, wyklepią mu zderzak na porządnie i nie skończy na szrocie pocięty kątówką. Biedny samochód ;/
aż mu się dwie pary spodni na raz przedarły, ale kto nosi skórzane pod jeansami ? Jakiś dziwak :/
niezwyciężony napisał/a:
Jak juz jestesmy przy siostrze i puszczaniu czegos, to po co sie ograniczać...jak ładna to podaj mi namiary na nią możne tym razem ona sie pusci, nie czekaj zrob to juz dzis
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie