👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

widzę, że wiedza amerykanów na temat prądu stałego jest na wysokim poziomie

Pierwsza reakcja umm wtf? pozniej telefon a na koncu biorą sie za poszkodowanego...
Ahahaha rzeczywiscie 3:13 " you are cute as shit, that's the only reason why i stopped" hahahaha
jak on go mógł porazić ?? 12 V ? ? widać tylko na filmie że spiał klemy i była iskra a on spanikował no może amperaż jest .. jakoś mnie nigdy akumulator nic nie zrobił
edit -- aa to fejk

edit -- aa to fejk

carloooss napisał/a:
jak on go mógł porazić ?? 12 V ? ? widać tylko na filmie że spiał klemy i była iskra a on spanikował no może amperaż jest .. jakoś mnie nigdy akumulator nic nie zrobił
![]()
edit -- aa to fejk![]()

:c ciekawiej by bylo jak by akumulator nie byl szczelny i wybuchlo by wszysto

Up
Carlooss. Zmień datę urodzenia -,-
Przy rozruchu samochodu płynie (od rozrusznika) prąd 400-600A
Taki prąd może zabić bez problemu elitę gimbusów palących przed szkołą.
Przy takim odpalaniu płynie mniejszy prąd ale sądzę , że też by Cię zabił bez najmniejszych problemów.
Carlooss. Zmień datę urodzenia -,-
Przy rozruchu samochodu płynie (od rozrusznika) prąd 400-600A
Taki prąd może zabić bez problemu elitę gimbusów palących przed szkołą.
Przy takim odpalaniu płynie mniejszy prąd ale sądzę , że też by Cię zabił bez najmniejszych problemów.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie