Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Jebnięty grubasek.
Kamm • 2011-11-28, 19:52
Prawdziwy gangster

podpis użytkownika

"Rób to co robisz brat, świat jest dziki
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
Zgłoś
Z................z 2011-11-29, 14:36
@Kotli
Z wrzucających suchary należy się śmiać, żeby mieli świadomość tego, że są c🤬jowi i wzięli się za coś innego niż pisanie c🤬jowych postów na sadistic.pl, dlatego śmieję się z Ciebie.

Ps, jesteś anonimowym tchórzem Powyższych słów nie byłbyś w stanie powiedzieć mi w twarz, frajerze.
Zgłoś
Ponury Knur 2011-11-29, 14:57
PannaEwa napisał/a:

Tyle ode mnie:

Skąd to masz? Boję się spytać co ty oglądasz.

podpis użytkownika

Zgłoś
Kotli 2011-11-29, 15:21 2
@JamalBG:
Na ogień odpowiadasz ogniem, czyli w gruncie rzeczy moglibyśmy bez końca pizgać w siebie różnymi epitetami. Jeżeli naprawdę jesteś tak grubą beką, że musisz kasować dwa bilety w autobusie, a ciuchy muszą Ci robić na zamówienie (a takich miałem na myśli pisząc poprzedni post, użyłem sarkazmu zresztą, widać go nie wyczułeś), to na takich nawet nie spojrzę, tylko odwrócę głowę szepcząc majestatycznie pod nosem "ja p🤬lę".

P.S. Staraj się nie brać dosłownie wszystkich wypowiedzi na tutejszym forum, naucz się czytać między wierszami i bierz wszystko z większym dystansem. Są ludzie z nadwagą, i są prosiaki, odróżniaj jednych od drugich i nie wrzucaj wszystkich do jednego wora.

podpis użytkownika

Znacie art. 197 kodeksu karnego?
Zgłoś
b................o 2011-11-29, 20:47
jak dla mnie wygląda jak młody Tony Soprano :p
Zgłoś