👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Kolejny dzieciak myśli, że jak zapali przed kamerą to będzie koksu. Szkoda, że na filmie nie było tego, co było dalej

Remik6666 napisał/a:
Kurde gruby ma taką samą koszulke jak ja...
Grubi mają wiele wspólnego.

No proszę, rośnie nam następca Don Vita Corleone - o ile szlabanu na pączki czy co tam gruby gangsta wsuwa nie dostał.
Jedna rada, młody. Naucz się zapalniczkę trzymać. Przy interesach też Ci wypadnie?
Jedna rada, młody. Naucz się zapalniczkę trzymać. Przy interesach też Ci wypadnie?

Ahym. W grubasów to uderzacie, ale w kinder-pseudo-metalizm to już nie? Pozdrawiam wszystkich 100kg+

Marian Wierny-Kibic napisał/a:
No proszę, rośnie nam następca Don Vita Corleone - o ile szlabanu na pączki czy co tam gruby gangsta wsuwa nie dostał.
Ja Cię ino proszę, nie porównuj Tonego Montany i Don Vita Corleone. To są dwaj ZAJEBIŚCIE różni reprezentanci gangsterów.

ledwo co mu sie miesci zapalniczka w raczce ... faka Toni Montana hhehehe
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie