Mi również, nie wiem co Cię skłoniło to wrzucenia tego kurestwa. Za słabe nawet na suchary.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Z nudów i chyba lekkiego pop🤬lenia postanowiłem napisać własną interpretację tego dzieła:
Jest to historia o smutnym kocie, smutnym bo nie chce być kotem. Czuje się źle z tym, słychać to dokładnie w piosence, którą śpiewa "meow meow, why i'm a cat, meow meow". Tak samo jak osoby transseksualne źle się czuje w swoim ciele i chca to zmienić i kot też chce. Innych przedstawicieli swojego gatunku widzi jako potwory i bestie (moment w którym pokazane są dwa koty, których sierść zamienia się w kolce). Bardzo smutny filmik, poruszył mnie.
Jest to historia o smutnym kocie, smutnym bo nie chce być kotem. Czuje się źle z tym, słychać to dokładnie w piosence, którą śpiewa "meow meow, why i'm a cat, meow meow". Tak samo jak osoby transseksualne źle się czuje w swoim ciele i chca to zmienić i kot też chce. Innych przedstawicieli swojego gatunku widzi jako potwory i bestie (moment w którym pokazane są dwa koty, których sierść zamienia się w kolce). Bardzo smutny filmik, poruszył mnie.

Ktoś tu siedzi na 4chanie...
(nie żebym mówił, że było juz gdzie indziej)
(nie żebym mówił, że było juz gdzie indziej)
To dzieło niejakiej WendyVainity, amatorskiej animatorki 3d. Więcej jej dzieł tutaj: youtube.com/user/wendyvainity?feature=watch i tutaj: vimeo.com/user5839782 . Polecam wszystkim lubiącym rycie mózgu

Może i jest jebnięty, ale ktoś musiał się mimo wszystko napracować, aby zrobić takie coś
Schizofrenia, jestem specjalistą, pisze właśnie prace magisterską o tej chorobie.

kuuuurrrwwaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! on przecie allaagbarure kuuurrrwwwaaa przy wodzie , bo jest kotem , poj🤬o?????

Śmiałem się na tym filmie(na początku kilka sekund, ale to niezbyt ważne).
CZY jestem PoJe.bAnY?!
CZY jestem PoJe.bAnY?!