Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:53
jebut niech brzdeknie
konto usunięte • 2013-10-25, 22:57

Mata i cieszta się z cudzego nieszczęścia (mojego pierwszego posta)
a tak poważnie nie kupujta kamerki do auta bo to przyciąga ...

Nie było bo materiał własny i c🤬j
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-10-26, 12:47 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-26, 12:48 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Salieri16000 2013-10-26, 12:54 3
Pieszy jeszcze nie opuścił pasów, "lecisz grubo" i nie zachowałeś bardzo ważnej zasady, której uczą na prawku, a mianowicie: "ograniczone zaufanie". To, że masz zielone światło, nie znaczy, że możesz gnać na "złamanie karku", musisz wziąć pod uwagę, że ktoś się zagapi, nawali mu auto, etc. i nieszczęście gotowe... Mam nadzieję, że ta kolizja nauczyła Ciebie czegoś. Ciesz się, że tylko autka się popsuły- pozdrawiam!
Zgłoś
Black Snake 2013-10-26, 12:57
@Hasky128, tak, a przed każdym przejściem dla pieszych trzeba zwolnić -.- jedziesz 5km/h i i tak musisz zwolnić. Jakby zwalniać we wszystkich niebezpiecznych miejscach to droga 10km zajmowała by godzinę -.-
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-26, 12:58 1
Zgłoś
Black Snake 2013-10-26, 13:01
O.o gdzie w przepisach macie, że pieszy musi opuścić przejście? W przepisach jest, że jak ktoś jest na przejściu to trzeba ustąpić mu pierwszeństwa. A co to ustąpienie pierwszeństwa? Ustąpienie pierwszeństwa jest wtedy gdy kogoś z pierwszeństwem nie zmuszamy do zmiany kierunku ruchu i/lub prędkości poruszania.
Zgłoś
Anper 2013-10-26, 13:08 3
Zgłoś
zsakuł 2013-10-26, 13:09 13
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-26, 13:13
Zapierdzielasz jak nie wiem co.

Pieszy na pasach. Jeszcze ich nie opuścił. A ty dzida dalej.

Odstaw prawko (o ile go masz) i pograj w GTA. Szkoda zdrowia albo życia Twojego i innych

@ Kodeks drogwy sobie poczytaj znajdziesz to czego szukasz( o pieszym o opuszczeniu)
Zgłoś
Damisss 2013-10-26, 13:18 7
Widać że dziś sobota i wolne od szkoły, tyle ekspertów
Pokażcie gdzie w przepisach o ruchu drogowym jest wzmianka że należy czekać aż pieszy zejdzie z jezdni?
Jeśli droga jest 2/3 pasmowa ja jadę 1 pasem od prawej puszczam pieszego też z chodnika od prawej mija mój pas to muszę czekać aż on przejdzie całą drogę? Ahahaha śmieszni jesteście, koleś wymusił jak nic, i wina gościa w passacie teraz znowu musi buraki sadzić aby wyremontować Paska w TDI

@up jak już chcesz tak się pokazać to w kodeksie jest wzmianka nie o opuszczaniu tylko o ustąpieniu pierwszeństwa pieszemu, a to spora różnica...
Zgłoś
eldomel 2013-10-26, 13:20 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-26, 13:35 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-26, 13:35 3
Zgłoś
Damisss 2013-10-26, 13:53 2
Proszę bardzo chwila w google prawdę wam powie
Jeśli nie zmuszę pieszego do zatrzymania się , zwolnienia lub przyspieszenia kroku w myśł w. w . defincji rozumie się jako ustąpienie pierwszeństwa .
i jeszcze coś poczytajcie i się do edukujcie jeśli wgl posiadacie prawko
naukajazdy-poznan.eu/jazda-w-ruchu-miejskim-przejscie-dla-pieszych.html
Nigdzie nie ma napisane , że muszę czekać aż pieszy wejdzie na chodnik .
Dziękuję dobranoc
Kislowy_wampir ja nie pisałem czy on zpier***** czy nie, to dyskusja na odrębny temat, według mnie także jechał za szybko, na pewno więcej niż dopuszczone 50 w terenie zabudowanym, ale to nie zmienia faktu że tamten w pasku musi stać i czekać aż wszystkie pojazdy na drodze z pierwszeństwem opuszczą skrzyżowanie!
Zgłoś
zenekpogromca 2013-10-26, 13:55 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem