Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Bart47 2023-08-11, 15:11 2
Pewnie jakiś ogrodnik, trawę chciał skosić przy jezdni.
Zgłoś
flejtuch 2023-08-11, 15:36
A ja Wam mówię, że to wina pedała na motorze z tyłu...
Zgłoś
Cosmo85 2023-08-11, 16:40 8
i zajebista fura rozj🤬a a ja 3 lata zbieram żeby sobie używanego golfa kupić....
Zgłoś
Masan 2023-08-11, 17:04 1
Jakbym jechał na motorku, za kimś kto na łagodnym łuku nie potrafi auta opanować(ten pierwszy łuk, nie ten gdzie się rozj🤬), to od razu bym zwolnił, bo wiadomo, że dzban się rozjebie
Zgłoś
t................e 2023-08-11, 17:52 5
Cosmo85 napisał/a:

i zajebista fura rozj🤬a a ja 3 lata zbieram żeby sobie używanego golfa kupić....

Bo jesteś przegrywem
Zgłoś
SpeedyG 2023-08-11, 17:55
Masan napisał/a:

Jakbym jechał na motorku, za kimś kto na łagodnym łuku nie potrafi auta opanować(ten pierwszy łuk, nie ten gdzie się rozj🤬), to od razu bym zwolnił, bo wiadomo, że dzban się rozjebie

Podsterowność- mówi coś to panu, Panie Ferdku?
Debil za szybko wszedł w zakręt, za późno i za lekko hamował- ewentualnie mógł nie trzymać się pasa ruchu tylko ścinać zakręt. W teorii wyścigów najważniejsze jest znalezienie punktu hamowania i punktu odpuszczenia hamulca a wciśnięcia gazu, z drugiej strony trzeba znać praktyki rajdowe bo w tym wypadku tylko drift czy tam power slide mógł go uratować.
Zgłoś
zbigniewz 2023-08-11, 17:57
spadł w dół? ma ktoś jakieś źródło?
Zgłoś
Wrazliwa_Zuzia 2023-08-11, 18:05 2
Panowie ja apeluje idzie się dużo kochać ze swoimi żonami, partnerkami, albo idźcie pobiegać, jest tyle fajnych form odreagowywania, a nie taka jazda, która jest niebezpieczna i dla Was samych i dla ludzi wokół. Nie wiem komu to może imponować jak facet jeździ brawurowo - na pewno nie porządnej kobiecie. Dbajcie o siebie (i nie generalizuje na pewno są też kobiety, które jeżdżą bardzo szybko i niebezpiecznie, ale raczej rzadziej się to dzieje). Jeszcze dalej mi się to kojarzy z tym synem Peretti

podpis użytkownika

'Gdy życie pozostawia nas ślepcami. Miłość utrzymuje nas w dobroci' - C.Bennington
Zgłoś
Piecu88 2023-08-11, 18:06
Cosmo85 napisał/a:

A co to za samochód?
Zgłoś
takamahi 2023-08-11, 20:29
PedałyiUkryDoGazu napisał/a:

A co to za samochód?

Zajebisty

podpis użytkownika

J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.
Zgłoś
Geraldinio 2023-08-11, 21:00
VeIture napisał/a:

Wina tuska

Pasek TVpis:

"Tusk winny śmierci wielu kierowców, gdyż autostrady i drogi za niego wybudowane pozwalają na dużo większe prędkości"

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
kooloo 2023-08-12, 0:30 3
Geraldinio napisał/a:

Pasek TVpis:
"Tusk winny śmierci wielu kierowców, gdyż autostrady i drogi za niego wybudowane pozwalają na dużo większe prędkości"

Widac ze tylko tefałeny ogladasz , wytresowany jak pies pawłowa
Zgłoś
Pie-sse 2023-08-12, 0:33
Masan napisał/a:

Proste mordo

SpeedyG napisał/a:

Debil za szybko wszedł w zakręt, za późno i za lekko hamował- ewentualnie mógł nie trzymać się pasa ruchu tylko ścinać zakręt. W teorii wyścigów najważniejsze jest znalezienie punktu hamowania i punktu odpuszczenia hamulca a wciśnięcia gazu, z drugiej strony trzeba znać praktyki rajdowe bo w tym wypadku tylko drift czy tam power slide mógł go uratować.

Uwal się na japę piździoch
Zgłoś
V.A.L.A.K 2023-08-12, 4:24
SpeedyG napisał/a:

Widać, że gość jedzie na pałę, byle szybko. Żadnych dochamowań, żadnych odbić przy łukach, niemal było pewne, że wyp🤬oli. Przy mocach od 250/300 hp powinny być jakieś szkolenia przymusowe na technikę jazdy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie