Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
niki99 2012-01-13, 18:07
Barnaba666 napisał/a:

To jest JEDYNA służba mundurowa, którą wszyscy bez wyjątku darzą szacunkiem. Należy im się.

Czuję się troszkę urażony. Pewnie nie wiesz, ale inne służby mundurowe też dbają o Twoje jak i innych ludzi bezpieczeństwo.
(policji nie uwzględniam )
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-13, 18:22
niki99 napisał/a:

Czuję się troszkę urażony. Pewnie nie wiesz, ale inne służby mundurowe też dbają o Twoje jak i innych ludzi bezpieczeństwo.
(policji nie uwzględniam )

Czyżby urażony trep?
Zgłoś
niki99 2012-01-13, 18:38
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-13, 19:29 1
Jedyna szanowana mundurowa? A ratownicy medyczni?
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-13, 20:03
Świdnicka straż pożarna! Idzie piwo za ten filmik
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-13, 20:36
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy coz za elokwencja -.-'
Zgłoś
=CAMEL= 2012-01-13, 20:49
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
dth 2012-01-13, 20:58
"To jest JEDYNA służba mundurowa, którą wszyscy bez wyjątku darzą szacunkiem. Należy im się".

Są ludzie którzy narzekają na strażaków, bo zalali im wodą mieszkanie, albo sprzęt elektroniczny.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-13, 21:19
Ja zas mialem taka sytuacje ,ze palilo nam sie mieszkanie.Wlecieli strazacy.Policja powiedziala nam zebysmy ich pilnowali bo kradna.Po pozarze braklo trzech telefonow jakie lezaly w pokoju ktory sie nie palil.Playstation nawet gwizdneli...Roznie bywa.Tylko o tym w tym filmiku nikt nie mowi.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-13, 22:24 1
No, po powyższych komentarzach widzę, że niepotrzebnie i niesłusznie szanuję strażaków. Już ich nie lubię w takim razie. Niech wam będzie.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-14, 0:50
testy nie sa wyznacznikiem dostania sie do straży, musisz mieć plecy i popracie...
Zgłoś
Jason-X 2012-01-14, 10:17
Barnaba666 napisał/a:

To jest JEDYNA służba mundurowa, którą wszyscy bez wyjątku darzą szacunkiem. Należy im się.

Taa ... ja ich darzę szacunkiem szczególnie po tym jak jakiś wieśniak z OSP w lublinie straży bez włączonych sygnałów wymusił mi na rondzie przez co rozj&^&em sobie jeszcze nie spłacone auto i jeszcze pajac twierdzi że miał pierwszeństwo bo jest w akcji ....
Zgłoś
Roszp 2012-01-14, 12:06
HA, bez pasów jeżdżą.
Zgłoś
Legon 2012-01-14, 20:32
Zgłoś
Pluto 2012-01-17, 1:09
BulletTime napisał/a:

Jedyna szanowana mundurowa? A ratownicy medyczni?

taaa ratownicy medyczni to na pewno służby mundurowe
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem