👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Po kawalku z Incepcji wchodzi cos na skrzypcach zbudowane, ktos wie, co to jest?
od 2:53
od 2:53

To jest JEDYNA służba mundurowa, którą wszyscy bez wyjątku darzą szacunkiem. Należy im się.
byłem w OSP to jedna z lepszych życiowych przygód
pozdrawiam strażaków!
pozdrawiam strażaków!
Jest zagrożenie, trzeba ćwiczyć i się douczać, ale w sumie jak nic się nie dzieje, to leniwa robota
Ale i tak szacunek

Ale i tak szacunek

Fajna sprawa szkoda tylko, że Umiłowany Przywódca chce na nich przyoszczędzić.
( To nie jest krytyka, więc nie bierzcie nie za kogoś chorego z nienawiści. )
( To nie jest krytyka, więc nie bierzcie nie za kogoś chorego z nienawiści. )

Jestem strażakiem-kierowcą w OSP to jest to! Szkoda tylko,że to zajęcie dla pasjonatów,kasy z tego nie ma praktycznie żadnej.Ale będę w OSP do końca moich dni,pogrzeb strażaka to wydarzenie,które każdego ściska w gardle...(Na razie się nie wybieram na tamten świat).Co innego w zawodowej straży,kasa fajna,służba 12/24,wcześniejsza emerytura.
@koko77o z tym OSP to różnie bywa. U mnie przykładowo nie można nic zarzucić osobą, które się w straży znajdują, ale u mojego znajomego jest tragicznie. Zbieranina nieogarniętych ludzików z ciągotami do alkoholu. No i różnie z tą sprawnością bywa, i dziadki z nadwagą są w OSP, a sprawność zostawili 20 lat temu, gdzieś przy budce z kebabem.
Jak mówię nie neguję profesjonalizmu czy zapału chłopaków z OSP, ale zawodowa straż to całkiem inne buty.
Jak mówię nie neguję profesjonalizmu czy zapału chłopaków z OSP, ale zawodowa straż to całkiem inne buty.
To że nie można z marszu przejść testów to lekka przesada, znam kilku i jakoś zbytnio sie nie przygotowywali a przeszli:D

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie