konto usunięte
2011-11-09, 12:19
Po to sie pcha zebys mogl pozniej ogladac filmy przyrodnicze...a jak kiedys zechce Ci sie ruszyc dupe z za biurka i wyjechac gdziekolwiek to zebys wiedzial jak sie zachowywac nopotykajac jakies dzikie zwierzatko - np. nie podchodzic zeby poglaskac
Dalsza część filmiku na hardzie.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
konto usunięte
2011-11-09, 14:50
rajes napisał/a:
Po to sie pcha zebys mogl pozniej ogladac filmy przyrodnicze...a jak kiedys zechce Ci sie ruszyc dupe z za biurka i wyjechac gdziekolwiek to zebys wiedzial jak sie zachowywac nopotykajac jakies dzikie zwierzatko - np. nie podchodzic zeby poglaskac
spoko ale jeżeli to matka broniąca swoich dzieci to sie nie dziwie... ( mam na myśli zwierzeta - bo jak bym miał sam licencje na zabijanie to reka by mi nie drgneła jak bym widział pastwienie się nad zwierzeciem - tak tak wiem lubie mieso ale zabijanie w szybki i humanitarny sposób - człowieka mi jakoś nie szkoda.... ) jednak to człowiek pcha sie tam gdzie nie trzeba... odwróć sytuacje niedzwiedz w twoim mieszkaniu chce zobaczyć jak mieszkasz... co zrobisz zabijesz... a ona działa tym samym instynktem... obcy Zabcić... i ma 100 % racji...
konto usunięte
2011-11-09, 15:22
To na 99,99% duży agresywny rusek
konto usunięte
2011-11-09, 16:32
był już jeden taki kozak potem po yellowstone jego scierwo zbierali
Nawiązując do posta up dodam, że niedźwiedzie polując stosują taktykę ataku z zaskoczenia. Rzadko gonią ofiarę, a jeśli już to po kilkudziesięciu metrach odpuszczają, ponieważ przy ich masie szybko się meczą. Nie mówię tu oczywiście o wychudzonych osobnikach jakie można spotkać w ZOO (we Wrocławskim ZOO niedźwiedzie są wielkości i postury owczarków niemieckich) tylko o żyjących na wolności, które ważą po 700kg. Tak więc człowiek jest zagrożony tylko jeśli da się wziąć z zaskoczenia, nie ma gdzie uciekać albo nie jest w stanie przebiec tych kilkudziesięciu metrów.
konto usunięte
2011-11-10, 10:25
Niezłe niedźwiedzie z tych dźwiedzi
bloodwar brawo mądrzę napisane :]
szkoda że się nie rzuciły to by gość nie zdążył machnąć tą maczugą :dD