Na sadisticu zarejestrowałem się żeby tylko pooglądać troche harda oraz śmiesznych filmików, ale gdy obejżałem tego na YT to od razu natknęło mnie żeby wam pokazać. Wiem, wiem, na sadolu powinny być filmiki sadystyczne o złamaniach, skaleczeniach itp. ale widziałem też tutaj pare takich więc go dodaje.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:35
Dawid18b napisał/a:
Na sadisticu zarejestrowałem się żeby tylko pooglądać troche harda oraz śmiesznych filmików
Witaj w skromnych progach, jak masz na imię, skąd jesteś i ile masz lat? Czy szukasz pomocy?
Cześć
Jestem Marek, mam 22 lat. piję, nie palę... Nie korzystam z internetu od... fuck..
Jestem Marek, mam 22 lat. piję, nie palę... Nie korzystam z internetu od... fuck..
W sumie smieszne, ze nad tym filmikiem jest skecz Ricky'ego Gervaisa o zwierzetach pedalach.
Tak sobie siedzę, oglądam i dopuszczam taką myśl, że gdyby to było w Rosji czy Polsce, to prędzej czy później, dostałby kamieniem po łbie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie