Interpretacja feministyczna:
Obrzydliwy smalec stosuje przemoc ekonomiczną na pragnącej zrzucenia trwającego tysiąclecia patriarchalnego ucisku silnej, niezależnej kobiecie.
Obrzydliwy smalec stosuje przemoc ekonomiczną na pragnącej zrzucenia trwającego tysiąclecia patriarchalnego ucisku silnej, niezależnej kobiecie.
Tak naprawdę nie wiemy kompletnie NIC o tej sytuacji. Za to dziewczyna juz została osądzona że patologia, że dej itd.
Normalnie jak w kościele.
podpis użytkownika
Sam sram w tamten dzban.
dancio1978 napisał/a:
Tak naprawdę nie wiemy kompletnie NIC o tej sytuacji. Za to dziewczyna juz została osądzona że patologia, że dej itd.
paclawek napisał/a:
Że niby wyr🤬al i nie chcę zapłacić? Czy o co tam chodzi? 🤔
Z tego co widzę to pani bardzo pragnie ugasić potrzebę kryształu, a partner stara się jej pomóc nie dając jej pieniędzy. Po prostu smutna historia jakich wiele...
podpis użytkownika
Kiedyś ludzie byli sobie bliżsi.Broń nie niosła wtedy zbyt daleko.
Pewnie mleko chciała gowniakowi kupić a chłop flache.
Naturalne że wystąpi nieporozumienie.
Naturalne że wystąpi nieporozumienie.
Dej mi te pieniadze na pazurki zeby pozniej na chleb nie bylo deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!
wojtekpwse napisał/a:
Wygrzany paskudnie obtatuowany k🤬iszon z patusem. Słodka parka.
których większość z nas będzie utrzymywać ze swoich podatków.
Poznań, miasto doznań....
podpis użytkownika
Nawet o mnie nie pomyśl
Aonoyoru napisał/a:
bardzo pragnie ugasić potrzebę kryształu
Pewnie jest na cholernym głodzie i potrzebuje hajs na już, żeby sobie kupić jakieś ścierwo.
pepcio85 napisał/a:
Plac wielkopolski?
Bernardyński.
Hahaha nigdy nie podejrzewałem że trafi się tu filmik z typem, którego znam. Były bardzo dobrze zapowiadający się kanadyjkarz. Sp🤬olił karierę jak na kadrze we Włoszech bodajże rozj🤬 się autem, które ukradli dla zabawy i stracił jedno oko 😂
dancio1978 napisał/a:
Wystarczy mi, że urządza poj🤬e sceny w centrum miasta. Więcej nie muszę wiedzieć.