Brutalny faul w lidze NHL przed paroma laty. W roli faulującego znany z podobnych wyczynów lodowy zabijaka Todd Bertuzzi.
To mój pierwszy temat, także jak coś to c🤬j mi w dupę i krzyż na plecy.
Tutaj inny jego atak, za który został zawieszony na w c🤬j długi czas
Ja myślę, że lekarstwem na jego małęgo pindola mógłby być dożywotni zakaz gry w cokolwiek.
W lidze NHL w większości drużyn zawsze jest gość, który grać ni c🤬ja nie umie, ale jak komuś wybić strzelanie bramek z głowy wie bardzo dobrze

najbliższy nam przykład Polak Krzysztof Oliwa.
W tej grze to chyba na niczym innym nie polega jak na nap🤬laniu się po ryjach w stosownej okazji.
Konto usunięte
2017-03-31, 8:26
Taka k🤬a nie powinna być sportowcem !!!
Z takim to nawet w warcaby strach zagrać
Na tym polega piękno hokeju każdy szuka pretekstu by komuś wp🤬lić
podpis użytkownika
I tak gówno z ciebie zostanie
Hokej bez bójek byłby jak kobieca siatkówka plażowa w dresach - nie ma racji bytu
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
C🤬j w dupe?? Tak sobie zyczysz?? Noz w plecy jestem w stanie zrozumiec ale c🤬ja?? !!
Są tak naszpikowani testosteronem i sterydami że aż kipi... jedna iskra i wszyscy młócą się nawzajem.
Bójka bójką, ale ten j🤬y kretyn za cwaniactwo zasługuje na to, żeby po takim meczu zebrać sie z chłopakami i wyłamać mu kulasy. Rozj🤬 kolana tak żeby p🤬lony pojeździł kilka miesięcy na wózeczku i kilka lat sobie nie pograł. To by może coś go nauczyło, a nie jakieś c🤬jowe zawieszenie w grach.
W piątek o 19.15 jest szósty mecz Finału w Hokeju na Lodzie pomiędzy Cracowią a GKS Tychy. Stan rywalizacji 3-2 dla Tychów a grają do 4 zwycięstw więc może dziś poznamy Mistrza Polski.
Na jakiej zasadzie oni mogą się tam nak🤬iać?
Konto usunięte
2017-03-31, 21:53
myślę że to dobry moment by przypomnieć zwycięski skład Kaiserslautern z meczu z Bayernem w sezonie 97/98: Reinke, Kadlec, H. Koch (31. Hristov), Kuka, Marschall, Ratinho (75. Reich), Roos, Schjönberg, Schäfer, Sforza, M. Wagne