@cotytam - propsy za materialy. a tak przez skore wyglada jebnieta rzepka, ktora odslania to co pod nia - powierzchnie stawowe kosci udowej i piszczeli.
No własnie się zastanawiałem co to jest. A gdzie rzepka sp🤬oliła? Mogła sie tak przesunąć na dół...?

Rzepka trzyma się na wiązadłach.W tym filmiku widać, że wiązadło puściło z jednej strony i rzepka sp🤬oliła w którąś stronę,odsłaniając przy tym to, co napisał Lingula

@Essent
Ciekawe, nie wiedziałem że rzepka może odsłonić coś co zostało napisane przez kogoś wcześniej. Nie do końca rozumiem jak to działa
Ciekawe, nie wiedziałem że rzepka może odsłonić coś co zostało napisane przez kogoś wcześniej. Nie do końca rozumiem jak to działa

Rzepka przede wszystkim trzyma się na ścięgnie łączącym mięsień czworogłowy z piszczelem. Puściła dolna część tego ścięgna a sila mięśnia zerwała resztę stabilizujących struktur, przez to poszło w górę.
@Essent - więzadła, a nie wiązadła.
@Essent - więzadła, a nie wiązadła.
Zdecydowanie rzepka jebła na pół a nie gdzieś uciekła, pięknie to widać mimo skóry.
No i mądralo waloos nie ma ścięgna łączącego mięsień czworogłowy z piszczelem, mięsień jest przyrośnięty do rzepki a ta do piszczela więzadłem.
No i mądralo waloos nie ma ścięgna łączącego mięsień czworogłowy z piszczelem, mięsień jest przyrośnięty do rzepki a ta do piszczela więzadłem.
A ja myślę że to nowa płeć. Zamawiam sobie to r🤬anie z dziurą w kolanie!!!! Niech żyje tolerancja!!!!
W grudniu miałem dokładnie to samo, tylko że od upadku na schodach - rzepka pękła na pół i obydwie połówki rozciągnięte przez więzadła.