👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czytałem swego czasu że sobie kimną po pijaku pod przyczepą i go przejechała

Niektórzy możliwe że znają go jako "chłop z mazur" dlatego pistona mogą nie kojarzyć, tak, to on.
Piston miał klasę, to, że był zwykłym żulem nie jest niczym złym, takich ludzi są miliony. Piston od nich różnił się tym, że był zajebisty i fajnie się go oglądało. Miło go wspominam.
Piston żyje w naszych sercach!
Piston miał klasę, to, że był zwykłym żulem nie jest niczym złym, takich ludzi są miliony. Piston od nich różnił się tym, że był zajebisty i fajnie się go oglądało. Miło go wspominam.
Piston żyje w naszych sercach!

do całości o co biega brakuje Wam bycia 'chłopem z mazur" na 'obczyźnie'. akcent reprezentowany przez Pistona porusza struny zaprezentowane tylko dla ludzi z Mazur, których dziejowe losy rzuciły w inna część Polski. ja jestem chłop z Mazur

Cytat:
Tak w ogóle on jeszcze żyje?
what is dead may never die
Szeryfian napisał/a:
Tak w ogóle on jeszcze żyje?
Dyć przeca musi być, że żyje, jak na filmiku na przedzie się "Piston Live" wyświetla, kruca!

Piston nie zyje. jak zostalo napisane, mial uposledzone dziecko, zyl w zasyfionym, zaniedbanym domu, byl alkoholikiem, ktory dogrywajac stal sie obiektem zartow wiejskich gnojow. Rzeczywiscie, filmiki z nim byly zabawne, szczegolnie jak ci, ktorzy go nagrywali kopali go w dupe jak szedl, albo jak weszli do jego domu i na niego nasikali.
nat.
nat.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie