👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nigdy nie rozumiałem ludzi, którzy jarali się filmikami z żulami..
wiesiors4 napisał/a:
Nigdy nie rozumiałem ludzi, którzy jarali się filmikami z żulami..
a jednak obejrzałeś

A ja głupi myślałem że to będzie coś o Joe Pistone. Odpaliłem, zobaczyłem kurę, usłyszałem bełkot i stwierdziłem:"chyba nie"

temu kto kręci te filmiki życzę, aby jemu ojciec, syn, albo brat stoczył się do roli żula i żeby pół Polski robiło sobie jaja

Piston byl niemozliwy, facet chyba nigdy nie trzezwial. Najbardziej podoba mi sie jego stylowka rockmana, trampy, kapelusze, no prawdziwy zul modnis. Mial chlop klase.
P.S. Jakis rok temu czy wiecej na youtube, kiedy piston mial swoje 5 minut, ludzie pisali ze nie zyje.
P.S. Jakis rok temu czy wiecej na youtube, kiedy piston mial swoje 5 minut, ludzie pisali ze nie zyje.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie