Mam nadzieję ,że wzięli ją później na języki jak nasza górniaczkę.. Toż to hańba dla hymnu. Hymn to hymn i nie powinien się zmieniać
miny ludzi na trybunach mówią wszystko.
ona wyje jak ten arab nawołujący do modlitwy u muzułmanów.
ona wyje jak ten arab nawołujący do modlitwy u muzułmanów.
ktoś powinien ją skopać po gardle i uszkodzić przy tym struny glosowe ,, żeby więcej nie darła tej ordy .
podpis użytkownika
................................................................................................................
ze nikt nie zabrał jej mikrofonu i przy okazji nie strzelił w pysk...
Wytrzymałem tylko do 29 sekundy... Mimo wszystko nasza Cyganka lepiej śpiewała. No i nasz hymn w pip ładniejszy!
podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Prawdziwie sadystyczna wrzuta! Ja nie wytrzymałem do końca, Frank Drebin to przy niej Frank Sinatra

thewhitestar napisał/a:
Prawdziwie sadystyczna wrzuta! Ja nie wytrzymałem do końca, Frank Drebin to przy niej Frank Sinatra
![]()
Przecież to Enrico Palazzo!

Ale ja kocham takich ludzi. To Oni są kręgosłupem internetu

1:10 - miny ludzi mówią: "Łot da fak is dat szit"?
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Pomijając oczywiste sprawy to do tego fałszuje w c🤬j....
Najgorsze jest to ,że i tak jej poźniej mamusia i manager powiedzą ,że super zaśpiewała....
Górniak chociaż ma oficjalną wymówke ,że miała mieć inną orkiestre i nic lepszego z tego nie mogła zrobić.... tja....
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Najgorsze jest to ,że i tak jej poźniej mamusia i manager powiedzą ,że super zaśpiewała....
Górniak chociaż ma oficjalną wymówke ,że miała mieć inną orkiestre i nic lepszego z tego nie mogła zrobić.... tja....
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Czy nikt jej nie powiedział, że nie ma zupełnie słuchu i głosu?? Kto ją oddelegował do śpiewania hymnu?