Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
selissi 2016-01-27, 12:56 135
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
piogo27 2016-01-27, 15:27 2
Nie no całkiem sadystyczne...
Zgłoś
vejin 2016-01-27, 15:29
Gdzie krew, gdzie pourywane głowy? Przed chwilą zamknąłem kartę z wykop.pl, więc co się dzieje?
Zgłoś
mlekozklasa 2016-01-27, 15:39
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
MichaU 2016-01-27, 16:09 2
mlekozklasa napisał/a:

zaraz znajdę temat i go edytuję na grzebanie w piździe - też uwierzycie?

Nie wierzę, nie zrobisz tego.
Zgłoś
konto usunięte 2016-01-27, 16:19 1
Zgłoś
Hafnarfjodur 2016-01-27, 16:34
Już słyszę ten wokal : wypadł mi odbyt po spotkaniu z Marianem .... teraz muszę srać ze Stoperanem hu hu je
Zgłoś
Sztrucla 2016-01-27, 16:34
Zgłoś
bartq88 2016-01-27, 16:46
Zgadzam się z @towelie. Dupy nie urywa, ale przynajmniej zagrane czysto.
Dla fanów Tool'a:
youtube.com/watch?v=rpgdHpbQuDE
Zgłoś
thewhitestar 2016-01-27, 17:08
Raz za czas stuknie w pudło i od razu cały zespół...
Zgłoś
DaLufuxa 2016-01-27, 17:37
@szczurenzo

Wejdź sobie na harda i nie narzekaj. Są tu też ludzie, których to interesuje bądź nie, ale nie mają bólu dupy.
Zgłoś
motci 2016-01-27, 17:50
to ten gosc co wygrał mam talent? kojarze typa ze szkoły muzycznej :p
Zgłoś
Zawulon 2016-01-27, 18:14
Do Andiego jeszcze mu trochę brakuje

Zgłoś
DuckDodgers 2016-01-27, 18:58 1
mistermaster1 napisał/a:

Gra techniką "fingerstyle", która staje się coraz bardziej rozpowszechniana.

Masz na myśli technikę gry na gitarze klasycznej której uczą w 1 klasie szkoły muzycznej na gitarze od wieków? Już pomijam co oznacza sam termin..

Piwko za zawartość tematu
Zgłoś
zielu75 2016-01-27, 23:07 1
Hehehehe zawsze tak było , że najlepszy nie jest filmik tylko komentarze ;]
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem