Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
MichaU 2016-01-26, 17:47 13
mistermaster1 napisał/a:

Gra techniką "fingerstyle" (...) Polega ona na graniu partii melodii, akordowej a także perkusyjnej w jednym czasie.

Jeśli nie wiesz, to nie p🤬l . Fingerstyle to po prostu technika, w której palcami prawej ręki (zakładając, że gitarzysta gra na gitarze dla praworęcznych) szarpie się struny.

podpis użytkownika

Zgłoś
m................1 2016-01-26, 17:50
Michau napisał/a:

Jeśli nie wiesz, to nie p🤬l

NIestety jesteś w błędzie odsyłam do wikipedii. To o czym mówisz to technika fingerpicking. Ale spoko ludzie często to mylą.
Zgłoś
MichaU 2016-01-26, 17:55 6
mistermaster1 napisał/a:

NIestety jesteś w błędzie odsyłam do wikipedii. To o czym mówisz to technika fingerpicking. Ale spoko ludzie często to mylą.

Pierwsze dwa słowa na wikipedii:

wikipedia napisał/a:

Fingerstyle (fingerpicking)

Poza tym polecam wiarygodniejsze źródła, niż wikipedia

podpis użytkownika

Zgłoś
m................1 2016-01-26, 17:59
Michau napisał/a:

Pierwsze dwa słowa na wikipedii:

Poza tym polecam wiarygodniejsze źródła, niż wikipedia

Następne słowa na wikipedii: Fingerstyle (fingerpicking) – technika gry na gitarze (lub innych instrumentach strunowych) pozwalająca na jednoczesne prowadzenie melodii, linii basu, perkusji i podkładu akordowego.

Dodam ze sam jestem gitarzystą fingerstyle.
Zgłoś
MichaU 2016-01-26, 18:01
mistermaster1 napisał/a:

Następne słowa na wikipedii: Fingerstyle (fingerpicking) – technika gry na gitarze (lub innych instrumentach strunowych) pozwalająca na jednoczesne prowadzenie melodii, linii basu, perkusji i podkładu akordowego.

Dodam ze sam jestem gitarzystą fingerstyle.

Wybacz pomyłkę, mam trochę przestarzałą wiedzę na ten temat

podpis użytkownika

Zgłoś
m................1 2016-01-26, 18:05 1
Michau napisał/a:

Wybacz pomyłkę, mam trochę przestarzałą wiedzę na ten temat

Spoko. Myślę ze obaj mamy rację fingerstyle opiera się na fingerpicking. Poza tym polecam obejrzeć Tommyego Emmanuela: youtube.com/watch?v=ENJuNCkPfx0 Tu jest wszystko wyjasnione
Zgłoś
mateusos 2016-01-26, 18:31 29
Najlepsza jest technika palcowki, wykonywana na instrumencie zwanym "Lechtaczka"
Zgłoś
w................4 2016-01-26, 18:36 1
Nie kłóćcie się C🤬jki powyżej - chłopak ma "czuja" wie o co biega, po paznokciach widać, że uprawia klasykę zapewne. piwo!
Zgłoś
Oponka 2016-01-26, 19:51 1
nie ma to jak spierać się o znaczenie słowa w komentarzach... jak chcecie romansować to won na priwa!!
Zgłoś
Rezonator 2016-01-26, 20:21 4
@mistermaster i @~Michau może jeszcze zaczniecie sobie obciągać?
Zgłoś
MichaU 2016-01-26, 20:28 5
Rezonator napisał/a:

@mistermaster i @~Michau może jeszcze zaczniecie sobie obciągać?

Większość ludzi wynosi swoje rodzinne zwyczaje z domu, ale ty się może powstrzymaj.

podpis użytkownika

Zgłoś
tigerekZMK 2016-01-27, 3:28 1
Z tymi drutami to miałem inne skojarzenie hehe ;D
Zgłoś
b................3 2016-01-27, 10:46 1
Wyp🤬alać z tym do mam talent albo innego x faktora!
Zgłoś
towelie 2016-01-27, 10:58 1
Fajnie gra, ale żadnej wirtuozerii tu nie ma. Na oko jakiś miesiąc zajeło by mi opanowanie tego co tu robi, a jestem kiepskim gitarzystą, więc bez przesady żeby się nad tym spuszczać.

podpis użytkownika

...And when you gaze long into an abyss the abyss also gazes into you.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie