👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

u nas to by dostał mandat za zawracanie na podwójnej ciągłej w nagrodę ;D
juma123 napisał/a:
u nas to by dostał mandat za zawracanie na podwójnej ciągłej w nagrodę ;D
uwierz mi że przyjąłbym mandat na klate ale dumy nikt mi nie zabierze

większosci sadoli robi się smutno na widok takiego zachowania. Sadolowa społeczność liczy zwykle na fajerwerki i brak happy endów

już myślałem, że to będzie scena z DBZ jak Vegeta walczył z Buu :x
Zachowanie owszem godne pochwalenia i naśladowania ale... facet na skuterze i tak wietrzy swoją c🤬kę.

darkdestert napisał/a:
I z tym na sadola idziesz?! Człowieku....

Uhuhu, weteran sadola

zasadnicze pytanie: po jaką ciężką cholerę mu kamerka skoro jedzie skuterem? toż to nawet rosja nie jest...
"...i'll park my bike..." ktoś widzi na tym filmie jakiś motor? Gość stał przy niewidomym to mógł ostro zaszpanować =]
zaraz mi sie przypomniało:
zaraz mi sie przypomniało:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie