Szkoła znajduje się w Strawberry Mansion, Philadelphia. Przestępczość jest na wysokim poziomie.
Tam gdzie czarni, tam kłopoty...
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
dyrektorka pewnie kosi kokosy za kompilacje szkolnych bójek xD
Nic dziwnego że ta szkoła przypomina więzienie. Te czarne dzieci wychowywane są w jakimś murzyńskim getcie albo śmieciowym środowisku gdzie dominuje hierarchia zwierzęca. Dobrze że ci nauczyciele starają się przynajmniej trochę ich naprostować chociaż pewnie i tak dużo to nie da gdy taki mały murzyn zostaje wychowywany w czarnych społecznościach gdzie wpajane są uprzedzenia rasowe i przekonanie o konieczności żebrania, kradzieży i napadania białych oraz ich ciemnych rywali.
Jak tam wszystko czarne to co się dziwić
nie przez przypadek czarni byli początkowo odseparowani w dżungli na swoim czornym kontynencie no ale cóż zachciało się zwozić niewolników a potem nadać im prawa to teraz mają...
P.s nie jestem rasistą bo rasizm to zbrodnia a jak wiemy zbrodnie są dla czarnych : )
konto usunięte
2014-06-16, 19:03
Wiecie co? A ja kibicuję tym którzy tam są i chcę się wyrwać przez naukę
@up jasne, że ja też. Niestety ten odsetek jest b. mały :/ Dzieciaki wychowane w gettach, przyjmują wzory starszych kolegów z wszelakich gangów. @Bertoos idealnie narysował problem. Nie chcesz się uczyć? To się nie ucz, problem z głowy a nie na siłę ciągać po szkołach. Ci którzy chcą się uczyć i wyrwać z getta niech chodzą, reszta do kopania rowów. Taka młodzież demoralizuje dodatkowo tych, którzy na początku mają dobre intencje. Ewidentny przykład, jak źle działa publiczna edukacja "dla wszystkich"...
konto usunięte
2014-06-16, 20:56
A wy narzekacie na szkoły w Polsce to ja tu widzę ze w ośrodkach w Polsce jest świetnie w porównaniu do tej afryki:Pchyba czas ich posladz z powrotem do afryki nie?
konto usunięte
2014-06-16, 22:58
Ciekawe czy noszą rękawice bokserskie do szkoły. Jakieś newsy na ten temat Maksiu? XD
Pełny materiał powinni na Animal Planet puścić...normalni ludzie się tak nie zachowują.