Szkoła znajduje się w Strawberry Mansion, Philadelphia. Przestępczość jest na wysokim poziomie.
Tam gdzie czarni, tam kłopoty...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dyrektorka pewnie kosi kokosy za kompilacje szkolnych bójek xD
Nic dziwnego że ta szkoła przypomina więzienie. Te czarne dzieci wychowywane są w jakimś murzyńskim getcie albo śmieciowym środowisku gdzie dominuje hierarchia zwierzęca. Dobrze że ci nauczyciele starają się przynajmniej trochę ich naprostować chociaż pewnie i tak dużo to nie da gdy taki mały murzyn zostaje wychowywany w czarnych społecznościach gdzie wpajane są uprzedzenia rasowe i przekonanie o konieczności żebrania, kradzieży i napadania białych oraz ich ciemnych rywali.
Jak tam wszystko czarne to co się dziwić
nie przez przypadek czarni byli początkowo odseparowani w dżungli na swoim czornym kontynencie no ale cóż zachciało się zwozić niewolników a potem nadać im prawa to teraz mają...
P.s nie jestem rasistą bo rasizm to zbrodnia a jak wiemy zbrodnie są dla czarnych : )
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Wiecie co? A ja kibicuję tym którzy tam są i chcę się wyrwać przez naukę
@up jasne, że ja też. Niestety ten odsetek jest b. mały :/ Dzieciaki wychowane w gettach, przyjmują wzory starszych kolegów z wszelakich gangów. @Bertoos idealnie narysował problem. Nie chcesz się uczyć? To się nie ucz, problem z głowy a nie na siłę ciągać po szkołach. Ci którzy chcą się uczyć i wyrwać z getta niech chodzą, reszta do kopania rowów. Taka młodzież demoralizuje dodatkowo tych, którzy na początku mają dobre intencje. Ewidentny przykład, jak źle działa publiczna edukacja "dla wszystkich"...
konto usunięte
2014-06-16, 20:56
A wy narzekacie na szkoły w Polsce to ja tu widzę ze w ośrodkach w Polsce jest świetnie w porównaniu do tej afryki:Pchyba czas ich posladz z powrotem do afryki nie?
konto usunięte
2014-06-16, 22:58
Ciekawe czy noszą rękawice bokserskie do szkoły. Jakieś newsy na ten temat Maksiu? XD
Pełny materiał powinni na Animal Planet puścić...normalni ludzie się tak nie zachowują.