Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Jednej kacapki mniej
tottenham19907 • 2025-03-20, 17:01
Do wypadku doszło wczoraj na ulicy Czernyszewskiego

69-letnia kobieta zginęła w wypadku samochodowym w Wołogdzie. Wypadek wydarzył się wczoraj o szóstej wieczorem w pobliżu domu nr 133 na ulicy Czernyszewskiego.

Jak donosi regionalny UMVD, kobieta prowadziła Daewoo Matiz, który jechał ulicą Suchońską w kierunku Żeleznodorożnej. Samochód wjechał na przeciwległy pas ruchu, gdzie zderzył się czołowo z Kią Spectrą prowadzoną przez 34-letniego mężczyznę. Następnie Kia Spectra została rzucona na Mazdę.

„W wyniku wypadku kierowca Daewoo Matiz zginął na miejscu. Pasażerowie Kii Spectra, kobieta urodzona w 1991 roku i dwie dziewczynki urodzone w 2018 i 2022 roku, zostały przewiezione do szpitala z obrażeniami” – wyjaśniła służba prasowa Ministerstwa Spraw Wewnętrznych.

Okoliczności wypadku ustala Państwowa Inspekcja Bezpieczeństwa Ruchu Drogowego.

Zmieniono 2 razy Zgłoś
zn506 2025-03-20, 17:13
Raczej był to Szerwrolet Matiz. Ulubiona marka rusaków (tuż po Ładzie i Wołdze)
Zgłoś
Jacson 2025-03-20, 18:10
W woło gdzie?
Zgłoś
Kozła666Stopa 2025-03-20, 20:30
Jacson napisał/a:

W woło gdzie?

W Wołotu, o tu:

Zgłoś
Cezzar 2025-03-20, 20:45 2
Niech się sami wybiją
Zgłoś
Teutonic 2025-03-20, 21:16 1
Jednego starego Orka mniej. A nie czekaj wg nowych norm Orkini
Zgłoś
majeńka 2025-03-20, 21:33 2
Teutonic napisał/a:

Jednego starego Orka mniej. A nie czekaj wg nowych norm Orkini

Gramatycznie się mówi orki. Nawet film o tym zrobili, jak jakąś uwalniali (po co?).

A opis jest do dupy. Gościówa nie wjechała na przeciwległy pas a skręcała w lewo na skrzyżowaniu, jako któryśdziesiąty pojazd robiący to samo. I nie zauważyła zap🤬latora jadącego prosto.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
StaryPijary 2025-03-20, 22:12
Nie wiedzialem ze przy 50 na godzine można zginac
Zgłoś
Insaner 2025-03-20, 22:24
StaryPijary napisał/a:

Nie wiedzialem ze przy 50 na godzine można zginac

Jak się nie zakłada pasów, albo nie ma poduszki powietrznej to można
Zgłoś
Pie-sse 2025-03-20, 22:43 7
Chyba ze starości umarła
Zgłoś
a_kazik 2025-03-20, 23:35
Dobra, wszystko fajnie-pięknie, ale nie rozumiem jednej rzeczy. Czy film skończył się zbyt szybko, czy opis: "Jak donosi regionalny UMVD, kobieta prowadziła Daewoo Matiz, który jechał ulicą Suchońską w kierunku Żeleznodorożnej. Samochód wjechał na przeciwległy pas ruchu, gdzie zderzył się czołowo z Kią Spectrą prowadzoną przez 34-letniego mężczyznę. Następnie Kia Spectra została rzucona na Mazdę." Wskazuje na trzecie auto, na które powinna zostać "wrzucona" Kia Spectra? (która w ogóle stanęła w miejscu )
Rozumiem, że większość opisów jest jakoś tam automatycznie tłumaczona (Dzięki dla autorów w ogóle za tłumaczenie), ale oglądam trzeci raz, czytam trzeci raz i dalej nie wiem gdzie ta Mazda.... Może zmęczony jestem :?
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-03-21, 0:35
Matiz nie wybacza błędów
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-03-21, 3:07 2
Cytat:

kierowca Daewoo Matiz zginął na miejscu

A p🤬lnięcie raczej umiarkowane. Kolejny dowód, że Matiz to było straszne gówno. Ze 25 lat temu mogłem wybrać służbowe auto: prawie nowego Matiza albo Skodę Felicię z przebiegiem prawie 300 tys. Wziąłem Skodę. Debile w pracy się ze mnie podśmiechiwali. Potem miałem srogą stłuczkę, w Skodzie połamał się zderzak, wgniotło chłodnicę, pękło coś w zawieszeniu, ale wyszedłem bez obrażeń. Co by było w Matizie?
Zgłoś
kawior2007 2025-03-21, 6:42 2
Pani chyba zapomniała zapiąć pasów, bo to wyglądało jak lekka stłuczka
Zgłoś
majeńka 2025-03-21, 17:39 2
kawior2007 napisał/a:

Pani chyba zapomniała zapiąć pasów, bo to wyglądało jak lekka stłuczka

W Kacaplandii za zapięcie pasów płaci się karę. Bo to dla mięczaków ze zgniłego Zachodu; posłuchaj zresztą Siriuza, on mówi zgodnie z przyzwyczajeniami jak to u nich jest.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś