Dziś rano w Nieftiekamsku 60-letnia właścicielka Nissana Qashqai pomyliła pedały i uszkodziła dwa Mitsubishi Lancery, Hyundaia Solarisa, Kię Sportage, Kalinę i VAZ-2107. Kobieta była trzeźwa.
Kobieta była trzeźwa.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.To dlatego. Jakby była naj🤬a, jak wujaszek Lenin kazał, to nic by się nie stało.
Najstraszniejsze w takich sytuacjach jest to, że osoba ta za kółkiem gniecie w podłogę gaz, a myśli że to hamulec. Zastanawiam się czasami oglądając takie materiały wideo jak to jest możliwe do pomylenia, czas płynie sekunda po sekundzie, a osoba ta wciska pedał gazu kiedy silnik drze mordę na najwyższych obrotach, a ta dalej gniecie i mówi, krzyczy toż k🤬a ja hamuję 🤔 , Ja się pytam jak to jest możliwe, żeby coś takiego odj🤬 jadąc po ludziach kładąc trupa gęsto wysiada i mówi przepraszam, ale ja się pomyliłam, czy co, bo ja tego nie rozumiałem nigdy, nie rozumiem teraz i za c🤬j nie zrozumiem w przyszłości oglądając podobne filmy.
Stare k🤬iska powinny być ubezwłasnowolniane. Zabrać prawo wyborcze, prawo jazdy. Ogólnie wszelkie prawa ograniczyć do prania, gotowania, sprzątania i robienia podstawowych zakupów. Tv ustawić na jakiś serial i niech siedzą w p🤬du w domu.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.