Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Jednemu się udało
pikabu • 2025-03-28, 8:33

Dziś rano w Nieftiekamsku 60-letnia właścicielka Nissana Qashqai pomyliła pedały i uszkodziła dwa Mitsubishi Lancery, Hyundaia Solarisa, Kię Sportage, Kalinę i VAZ-2107. Kobieta była trzeźwa.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
POeBaNy 2025-03-28, 8:44 9
Ja nie wiem, po h🤬j dziurawcom wydaje się prawo jazdy., jak to przy myciu garów często juz traci koordynację.
Zgłoś
JoSeed 2025-03-28, 9:03 2
Eeee tam. Każdemu się może pomylić...
Zgłoś
Cezzar 2025-03-28, 9:37 10
Szkoda, że film krótki bo już tego co uciekał goniła
Zgłoś
żmij 2025-03-28, 10:44 3
pikabu napisał/a:

Kobieta była trzeźwa.

To dlatego. Jakby była naj🤬a, jak wujaszek Lenin kazał, to nic by się nie stało.

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
patmon 2025-03-28, 11:07 13
Najstraszniejsze w takich sytuacjach jest to, że osoba ta za kółkiem gniecie w podłogę gaz, a myśli że to hamulec. Zastanawiam się czasami oglądając takie materiały wideo jak to jest możliwe do pomylenia, czas płynie sekunda po sekundzie, a osoba ta wciska pedał gazu kiedy silnik drze mordę na najwyższych obrotach, a ta dalej gniecie i mówi, krzyczy toż k🤬a ja hamuję 🤔 , Ja się pytam jak to jest możliwe, żeby coś takiego odj🤬 jadąc po ludziach kładąc trupa gęsto wysiada i mówi przepraszam, ale ja się pomyliłam, czy co, bo ja tego nie rozumiałem nigdy, nie rozumiem teraz i za c🤬j nie zrozumiem w przyszłości oglądając podobne filmy.
Zgłoś
janusz_biznesu 2025-03-28, 12:30 1
żmij napisał/a:

To dlatego. Jakby była naj🤬a, jak wujaszek Lenin kazał, to nic by się nie stało.

Dokładnie.Z jakiegoś niewyjaśnionego powodu pierwszy raz wsiadła za kółko trzeźwa.Niepotrzebnie, mózg zgłupiał, nie wiedząc co jest grane...
Zgłoś
Pablohasan85 2025-03-28, 13:20
Stare k🤬iska powinny być ubezwłasnowolniane. Zabrać prawo wyborcze, prawo jazdy. Ogólnie wszelkie prawa ograniczyć do prania, gotowania, sprzątania i robienia podstawowych zakupów. Tv ustawić na jakiś serial i niech siedzą w p🤬du w domu.
Zgłoś
Kot-Jinx 2025-03-28, 13:36 1
patmon napisał/a:

Najstraszniejsze w takich sytuacjach jest to, że osoba ta za kółkiem gniecie w podłogę gaz, a myśli że to hamulec. Zastanawiam się czasami oglądając takie materiały wideo jak to jest możliwe do pomylenia, czas płynie sekunda po sekundzie, a osoba ta wciska pedał gazu kiedy silnik drze mordę na najwyższych obrotach, a ta dalej gniecie i mówi, krzyczy toż k🤬a ja hamuję 🤔 , Ja się pytam jak to jest możliwe, żeby coś takiego odj🤬 jadąc po ludziach kładąc trupa gęsto wysiada i mówi przepraszam, ale ja się pomyliłam, czy co, bo ja tego nie rozumiałem nigdy, nie rozumiem teraz i za c🤬j nie zrozumiem w przyszłości oglądając podobne filmy.

Do tego trzeba być bardzo kobiecą damą, dążącą do całkowitego równouprawnienia.
Kiedy ono już nastąpi to damy dostaną do reki samolot szturmowy z siłą ognia batalionu piechoty i na Sadolu będzie materiału w bród.

[ Dodano 2025-03-28, 13:40 ]
Pablohasan85 napisał/a:

Stare k🤬iska powinny być ubezwłasnowolniane. Zabrać prawo wyborcze, prawo jazdy. Ogólnie wszelkie prawa ograniczyć do prania, gotowania, sprzątania i robienia podstawowych zakupów. Tv ustawić na jakiś serial i niech siedzą w p🤬du w domu.

Z tymi prawami wyborczymi to jest całkiem rozsądny pomysł.
Jak wyglądałby świat, gdyby nikt nie walczył o glosy wyborcze kobiet i nierealizował tych chorych ideologii.
Zgłoś
htp 2025-03-28, 13:40 1
Trzeźwość u nich to do ilu promili?
Zgłoś
sej_maj_nejm_bicz 2025-03-28, 15:22
Co pomyliła?
Zgłoś
elim 2025-03-28, 15:36
Typowa baba za kierownicą, panika podczas wciskania pedału gazu który pomyliła z hamulcem. Takim to powinni zabierać prawko.
Zgłoś
Lukash2107 2025-03-28, 16:00
Życie na trzeżwo wygląda inaczej.Po pijaku pewnie drifting i pełna kontrola
Zgłoś
Geraldinio 2025-03-28, 18:27
Ona jest święcie przekonana, że dobrze wrzuciła bieg, bo jest nieomylna, to samochód się pop🤬lił. Będzie tak długo cisnąć gaz, aż samochód nie zrozumie, że był w błędzie.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
DeLux 2025-03-28, 21:27
Ch mnie obchodzi czy była czeźwa
Zgłoś