Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2017-03-18, 16:18 2
Dlaczego jednoręki? Nie wyrosła mu? Czy sobie up🤬lił siekierą?
Zgłoś
MukaPuka 2017-03-18, 16:43 43
respekt dla typa bo jedną ręką osiągnął, więcej niż większość szyderców z sadola, którym ręce są potrzebne jedynie to trzepania kapucyna.

podpis użytkownika

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
Erni90 2017-03-18, 17:17 2
a teraz pomyślcie sobie jak szybko by to przeciął dwoma rękoma
Zgłoś
siwybis 2017-03-18, 18:02 3
To jest prawdziwy facet, pewnie jakby drugiej też nie miał to op🤬lił by "na bobra", szacun!
Zgłoś
aldi 2017-03-18, 19:25
Wystarczy ze jednemu wylecialaby siekiera z ręki i urwala komuś łeb. Bhp
Zgłoś
srylag 2017-03-18, 19:34 7
@up
wyleciała Ci kiedyś siekiera z ręki przy rąbaniu drewna?
Zgłoś
Konto usunięte 2017-03-18, 19:44 3
muzulamnie sie potrafia trzymac razem i se daja rade, a polak polakowi polakiem k🤬a zawsze, ogarnijcie dupy.
Zgłoś
siwybis 2017-03-18, 19:52 6
Nie tylko muzułmanie ale nawet pejsate świnie stoją za sobą murem, gdyby taka solidarność była w naszym narodzie to doj🤬ibyśmy zawsze, wszędzie i każdemu.
Zgłoś
Presty 2017-03-18, 20:02
Szacun k🤬a
Zgłoś
SharpSe 2017-03-19, 1:41
On to wygrał. J🤬y bez ręki
Zgłoś
KoniecZartow 2017-03-19, 8:23
srylag napisał/a:

@up
wyleciała Ci kiedyś siekiera z ręki przy rąbaniu drewna?

Widziałem gościa który rąbiąc drewno w momencie uderzenia nie miał siły się przebić przez korę dodam tylko, że nie raz mu wyleciała z ręki i nie, nie j🤬 obuchem
Zgłoś
Konto usunięte 2017-03-19, 13:58 1
siwybis napisał/a:

Nie tylko muzułmanie ale nawet pejsate świnie stoją za sobą murem, gdyby taka solidarność była w naszym narodzie to doj🤬ibyśmy zawsze, wszędzie i każdemu.

„Ponad trzy miliony Ż🤬dów zginęło w Polsce i Polacy nie będą spadkobiercami polskich Ż🤬dów. My nigdy na to nie pozwolimy. (...) Będziemy im to powtarzać dopóki Polska ponownie nie zamarznie. Jeśli Polska nie zaspokoi ż🤬dowskich żądań będzie publicznie atakowana i upokarzana na forum międzynarodowym”Israel Singer
Pejson został zwolniony ze stanowiska po tej wypowiedzi. P🤬lnął od rzeczy o 3 milionach, co nie jak się okazało 3 miliony to za mało.
Bo przecież mit holobiznesu miał opowiadać o 6 milionach.

Jesteśmy narodem [ o ile jeszcze jesteśmy narodem, nie, nie jesteśmy] rozp🤬alanym na atomy. Kto to zapoczątkował tego nie wiem. Ale całkiem możliwe że był to jakiś pasoż🤬d z k🤬idołka na Wiejskiej. Efekt domina i doszliśmy do czasów że każdy może zostać okrzyknięty "sebixem" "andrzejem" "cebulakiem" itd... do póki tego nie zrozumiecie i nie zaczniemy z tym walczyć - nie fizycznie - a w łepetynach to może jeszcze jest szansa na...

Pisała - Krystyna Czubówna.
Czytał - Głos Rozsądku.
Zgłoś
MukaPuka 2017-03-19, 21:42 1
Basia_Stańczyk napisał/a:

„Ponad trzy miliony Ż🤬dów zginęło w Polsce i Polacy nie będą spadkobiercami polskich Ż🤬dów. My nigdy na to nie pozwolimy. (...) Będziemy im to powtarzać dopóki Polska ponownie nie zamarznie. Jeśli Polska nie zaspokoi ż🤬dowskich żądań będzie publicznie atakowana i upokarzana na forum międzynarodowym”Israel Singer
Pejson został zwolniony ze stanowiska po tej wypowiedzi. P🤬lnął od rzeczy o 3 milionach, co nie jak się okazało 3 miliony to za mało.
Bo przecież mit holobiznesu miał opowiadać o 6 milionach.
Obrazek

Jesteśmy narodem [ o ile jeszcze jesteśmy narodem, nie, nie jesteśmy] rozp🤬alanym na atomy. Kto to zapoczątkował tego nie wiem. Ale całkiem możliwe że był to jakiś pasoż🤬d z k🤬idołka na Wiejskiej. Efekt domina i doszliśmy do czasów że każdy może zostać okrzyknięty "sebixem" "andrzejem" "cebulakiem" itd... do póki tego nie zrozumiecie i nie zaczniemy z tym walczyć - nie fizycznie - a w łepetynach to może jeszcze jest szansa na...

Pisała - Krystyna Czubówna.
Czytał - Głos Rozsądku.

Ty tak na poważnie? Informacje z jakiegoś onrowskiego forum czy co?
Ja tam nie będę nikogo bronić ani pouczać, ale ludzie zawalają sobie głowy takimi pierdołami zmyślonymi zamiast po prostu być porządnym człowiekiem. Każdy cośby zaj🤬, każdy patrzy tylko jak by tu ukręcić coś na lewo a jak przyjdzie co do czego to ż🤬d winny, czarny winny, ruscy winni.. a jak winny jest polak to nieee to nie jest polak, to ż🤬d!
Polskę trawi hipokryzja i żeby było lepiej sugeruję zacząć rewolucję od samego siebie.

podpis użytkownika

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
Wiewór 2017-03-20, 9:02
Rączki pewnie nie ma bo nie przeczytał w instrukcji obsługi piły rozdziału o zasadach BHP:D

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie