👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chwila chwila - gaz jest po prawej. Po lewej jest sprzęgło. Nawet jeśli to automat, to jak on jedzie?
UrlichUrwich napisał/a:
Chwila chwila - gaz jest po prawej. Po lewej jest sprzęgło. Nawet jeśli to automat, to jak on jedzie?
Przecież masz w tytule, że bez ręki jedzie !
Zajebiste mają te bramy, silniejszy wiatr i zapraszamy do szabrowania.

Dwuręki motocyklista:
- Patrzcie jaki trik!
Jednoręki motocyklista:
- Patrzcie jaki trik!
Bezręki motocyklista....
- Patrzcie jaki trik!
Jednoręki motocyklista:
- Patrzcie jaki trik!
Bezręki motocyklista....
UrlichUrwich napisał/a:
ma jakiś sznurek do kikuta przywiązany ale jak on tym sznurkiem gazuje to tylko on wie xD

Realista3 napisał/a:
Solidna ta brama
Na Bliskim Wschodzie podobnie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie