👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

krz2,
żeby nie było tego u nas debilu
Cytat:
Komandosi z Lublińca? A na co to komu?
żeby nie było tego u nas debilu

tranzystor napisał/a:
Dobra, to teraz trzeba czekać na wpis z mądrościami harcerza "Pan Generał" i jego opowieści, jak to nimi dowodził i ich szkołił....
![]()
Pan_Generał ze statystykami 5/5/6 raczej na razie nam nic nie powie

lolflexberylex napisał/a:
krz2,
żeby nie było tego u nas debilu Obrazek
myślisz, ze komandosi zdołają zapobiec atakowi zorganizowanemu przez rząd własnego kraju?

Tam idą ludzie z pasją , gotowi do wielu wyrzeczeń. Osiem godzin w jednostce to dla nich mało dodatkowo kilka godzin dziennie poświęcają na treningi sport, itp. Np. Pudzian chwali się ile to on nie ćwiczy wydolności a po dwóch minutach dusi się na ringu a znam gościa z jwk warzy ok 100kg 175cm biega maratony(42km) z uśmiechem na twarzy i to w dobrym czasie.

@up
Shogun napisał: "warzy ok 100kg"
-co robi???!?!? warzyć to można piwo.
ss_adol napisał/a:
@up
Co podrosła ci fajka bo komuś błąd wytknąłeś.

Komandosi dobrzy na filmie . A swojego GENERALA dali zabic !!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie