Son_of_Odin napisał/a:
@up Gdybyś obejrzał to wiedziałbyś, że ma on zamiar zostawić w tej sprawie dziecku wolną rękę i zorganizować ewentualny chrzest gdy ono dorośnie oraz że zorganizował ten ślub ze względu na tradycję oraz pragnienia swojej partnerki i jej rodziny. A czy rolą męzczyzny nie jest spełnianie marzeń swej ukochanej?
Co do lewactwa poczytaj nieco o prawicy, która od zawsze była blisko związana z Kościałem. To Lewactwo chciało zlikwidować Kościół. Proszę nim zaczniesz wygłaszać swe tezy poczytaj nieco.
Nie zrozumiałeś tego, co napisałem. Nie zamierzam oglądać tego gówna, bo jego wiekopomne zamiary obchodzą mnie tyle, co zeszłoroczny śnieg.
To co mnie interesuje to fakty. Ci dwaj podają się za "największych ateistów internetu", więc wnioskuję, że to po prostu atole a'la Ruch Palikmiota, którzy mają z kościołem "na noże".
Ok, spoko, w normalnym kraju, gdzie lewaków pokazuje się w cyrku za pieniądze, nie ma myślozbrodni i każdy może być sobie nawet maoistą i modlić się do wujka Stalina. Tyle tylko, że gość teraz ze śmiechem opowiada, jak to kłamstwem sprawił, że ów znienawidzony niebieski funkcjonariusz wypowiedział nad nim swoje zaklęcia.
Normalny człowiek w takiej sytuacji, mając w pamięci np takich XVII-wiecznych polskich kowboi gotowych zdechnąć za swoje nobile verbum, czułby się z deka nieswojo. Lewak kicha na takie reakcyjne dyrdymały jak honor, po czym właśnie łacno go można rozpoznać.