Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Mam nadzieję, żę materiał się spodoba. I choć niektórych z materiałów chłopaki reprezentują inne poglądy nież loża saistic, to zawsze zmuszają nas do przemyśleń.

To mój dziewiczy temat na tym portalu, chociaż zresztą pewnie i tak macie to rzyci.
Pozdrawiam i chęcam do oglądania, komentowania i oczywiście krytykowania nie tylko tego filmiku, ale także ich pozostałych materiałów.
Zgłoś
mareczekzip 2014-07-19, 1:14
Heheh zobaczę mówię sobie, argumenty w końcu są i wiedza... Wiecie za co szanuję ateistów ? Za to że o jakiejkolwiek religii nie mówią słowa. A to c🤬jostwo niech zostanie w gronie zainteresowań własnych, ewentualnie kolorowych kolegów. K🤬a jak można być tak zj🤬ym żeby wrzucić coś takiego do neta. Bieda umysłowa myśląca że jest fajna. I żeby była jasność religia jak dupa każdy ma swoja.
Zgłoś
Promek 2014-07-19, 12:33
Mimo ze momentami smieszne to po kiego c🤬ja jedzie tak po tym wszyskim? Jak nie chcial mogl sie nie chajtac, a jego baba powinna usznowac jego poglady albo odejsc. Aha no tak przeciez trzeba miec kolejny temat na kanal YT
Zgłoś
c................l 2014-07-22, 14:20
MocnyFull napisał/a:

grubas i ten drugi, obie fujary są tak nieśmieszni że nie rozumiem jak to sie znalazło. Poznałem ich kiedyś nad Wisłą w Warszawie, okazało się że faktycznie są zj🤬i.

MocnyFull szkoda że cię matka z k🤬sa nie zlizała tylko wsadziła na widelcu do p🤬dy.
Wyp🤬alaj świńskim truchtem!
Zgłoś
r................h 2014-07-22, 17:13
MocnyFull napisał/a:

grubas i ten drugi, obie fujary są tak nieśmieszni że nie rozumiem jak to sie znalazło. Poznałem ich kiedyś nad Wisłą w Warszawie, okazało się że faktycznie są zj🤬i.

Zapomniałeś dodać, że wtedy "grubas" miał wieczór kawalerski... Najpierw chwalisz ich za twórczość, ale potem trzeba obsmarować na forum.

Jeszcze to całe wyzywanie od ciot i pedałów, pisanie, że trzeba było spuścić wp🤬l, a prawda jest taka, że w realu nawet nie podszedlibyście do nich... Ciekawe czy w ogóle ktoś z was powiedziałby im w twarz to, co tu piszecie

Co do odcinka- może trochę przesadzają i nie do końca się z nimi zgadzam, ale fajnie się ich słucha. Cieszę się, że ktoś w ogóle to wstawił, bo wśród hejterów znajdą się też normalne osoby, którym może się spodoba i obejrzą inne odcinki CZO, a wg mnie naprawdę warto.
Zgłoś
P................e 2014-07-25, 1:55
MocnyFull napisał/a:

Pewnie Ci to już mówili ale jesteś k🤬a sławny;
facebook.com/CzarneOwceShow/photos/a.427361637362767.1073741828.424485...
Zgłoś