👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

up
już ci mówię po co, ponieważ ludziom się nudzi albo dla wyświetleń na utube
już ci mówię po co, ponieważ ludziom się nudzi albo dla wyświetleń na utube
Skąd takie bezmózgi kwantowe mają pieniądze na takie auta ? Polatał by chociaż bokiem po tym śniegu, jakieś kółeczko trzasnął nie wiem cokolwiek... akurat musiał palić choinkę ? I że co buntownik taki z niego czy co ? równie dobrze jego kolega mógłby tam głowę podłożyć pewnie też by się spaliła...

Rezonator napisał/a:
a po ch*j tak kombinować? (...)
Bo może.

GODDAMNED napisał/a:
ja mam sztuczną i chowam co 2 lata
Burżuj, chwali się importowaną

podpis użytkownika
Życie to zupa, a ja mam widelecOświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie