Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:30
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-03-07, 2:42
@CDBlaze

A znasz chociaż jednego?
Wątpię..
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-07, 7:31
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-07, 9:25 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Stew 2013-03-07, 9:47 3
Już wczoraj chciałem skomentować ten wpis, ale byłem zbyt 'nietrzeźwy', żeby napisać coś mądrego.

Podobno jest taka choroba wśród bezdomnych, którzy wymyślają historie, których nigdy nie przeżyli i opowiadają jako swoje. Ten gość mi pod coś takiego podchodzi.

Może nawet nie ma podstawówki skończonej, tylko przyjechał, bo myślał, że Polska to państwo opiekuńcze i się kurewsko rozczarował. A wrócić nie wróci, bo mu się nie chce
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-07, 11:10
Napier****cie na murzynów a popatrzcie na Polaków... W czym niby jesteśmy lepsi? Większość z was napierdziela na murzynów nie ma nawet średniego wykształcenia a siedzą na takim sadolu i pieprzą tylko głupoty.. Facet zrobił magista i inżyniera i co z tego ma? Nic, nawet domu..
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-07, 11:54
Takiemu to by się nawet chciało pomóc i wyciągnąć go z tego. Sympatyczny gość.
Zgłoś
OgarStaryx2 2013-03-07, 12:25
Niech otrzyma drugi stopien niepelnosprawnosci to dostanie prace w DELTA security za 6zl na h
Zgłoś
jahaja1906 2013-03-07, 13:03 1
Szkoda mi chłopa. I choć jestem przeciwko masowej imigracji to odczuwam współczucie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-07, 13:21 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-07, 15:12
Zgłoś
boogeyman 2013-03-07, 16:23 1
To są często bardzo wartościowi ludzie. Wole pogawędzić z takim "bezdomnym menelem" niż z cymbałem, którego elokwencja kończy się na k**wa i ch*j, nie wiedzącym nic o świecie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-07, 20:50
dobra dobra, jakbym ja był murzynem w Polsce to pewnie też bym się nabawił depresji...... a Ty chłopie cyknij sobie fotke nad Bałtykiem i wracaj do swojej dżungli tam będziesz wśród swoich .... otwórz tam szkołę czy coś ... jak nie masz na bilet to przesrobaj coś to Cię deportują na koszt państwa
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-07, 22:22 1
Makumba historia prawdziwa...
Zgłoś
Coo 2013-03-07, 23:14
Ja też jestem rasistą. Rasizm nie musi oznaczać bezwzględnej, nieuzasadnionej nienawiści. Są murzyńskie gówna, i są czarni. Ten człowiek, nie da się ukryć - czarny - zrobił, co mógł (przynajmniej tak wynika z wywiadu), aby podziękować Polsce za gościnę. Mało jest takich imigrantów. Jako zagorzały rasista był bym w stanie bez żalu podać mu rękę.
Zgłoś
igorzasty18 2013-03-08, 1:05 2
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem