Wiem, że nie lubicie osób o tym kolorze skóry ale może was zainteresuje historia tego człowieka.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
Już wczoraj chciałem skomentować ten wpis, ale byłem zbyt 'nietrzeźwy', żeby napisać coś mądrego.
Podobno jest taka choroba wśród bezdomnych, którzy wymyślają historie, których nigdy nie przeżyli i opowiadają jako swoje. Ten gość mi pod coś takiego podchodzi.
Może nawet nie ma podstawówki skończonej, tylko przyjechał, bo myślał, że Polska to państwo opiekuńcze i się kurewsko rozczarował. A wrócić nie wróci, bo mu się nie chce
Podobno jest taka choroba wśród bezdomnych, którzy wymyślają historie, których nigdy nie przeżyli i opowiadają jako swoje. Ten gość mi pod coś takiego podchodzi.
Może nawet nie ma podstawówki skończonej, tylko przyjechał, bo myślał, że Polska to państwo opiekuńcze i się kurewsko rozczarował. A wrócić nie wróci, bo mu się nie chce
Napier****cie na murzynów a popatrzcie na Polaków... W czym niby jesteśmy lepsi? Większość z was napierdziela na murzynów nie ma nawet średniego wykształcenia a siedzą na takim sadolu i pieprzą tylko głupoty.. Facet zrobił magista i inżyniera i co z tego ma? Nic, nawet domu..
Takiemu to by się nawet chciało pomóc i wyciągnąć go z tego. Sympatyczny gość.
Niech otrzyma drugi stopien niepelnosprawnosci to dostanie prace w DELTA security za 6zl na h
Szkoda mi chłopa. I choć jestem przeciwko masowej imigracji to odczuwam współczucie.
To są często bardzo wartościowi ludzie. Wole pogawędzić z takim "bezdomnym menelem" niż z cymbałem, którego elokwencja kończy się na k**wa i ch*j, nie wiedzącym nic o świecie.
dobra dobra, jakbym ja był murzynem w Polsce to pewnie też bym się nabawił depresji...... a Ty chłopie cyknij sobie fotke nad Bałtykiem i wracaj do swojej dżungli tam będziesz wśród swoich .... otwórz tam szkołę czy coś ... jak nie masz na bilet to przesrobaj coś to Cię deportują na koszt państwa
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie