Wiem, że nie lubicie osób o tym kolorze skóry ale może was zainteresuje historia tego człowieka.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2025-12-08, 18:26
Już wczoraj chciałem skomentować ten wpis, ale byłem zbyt 'nietrzeźwy', żeby napisać coś mądrego.
Podobno jest taka choroba wśród bezdomnych, którzy wymyślają historie, których nigdy nie przeżyli i opowiadają jako swoje. Ten gość mi pod coś takiego podchodzi.
Może nawet nie ma podstawówki skończonej, tylko przyjechał, bo myślał, że Polska to państwo opiekuńcze i się kurewsko rozczarował. A wrócić nie wróci, bo mu się nie chce
Podobno jest taka choroba wśród bezdomnych, którzy wymyślają historie, których nigdy nie przeżyli i opowiadają jako swoje. Ten gość mi pod coś takiego podchodzi.
Może nawet nie ma podstawówki skończonej, tylko przyjechał, bo myślał, że Polska to państwo opiekuńcze i się kurewsko rozczarował. A wrócić nie wróci, bo mu się nie chce
Takiemu to by się nawet chciało pomóc i wyciągnąć go z tego. Sympatyczny gość.
Niech otrzyma drugi stopien niepelnosprawnosci to dostanie prace w DELTA security za 6zl na h
Szkoda mi chłopa. I choć jestem przeciwko masowej imigracji to odczuwam współczucie.
To są często bardzo wartościowi ludzie. Wole pogawędzić z takim "bezdomnym menelem" niż z cymbałem, którego elokwencja kończy się na k**wa i ch*j, nie wiedzącym nic o świecie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie