Szkoda człowieka, liczył na lepsze życie, zdobył wykształcenie, ale się nie udało. Moim zdaniem jeśli ktoś uważa go za obcego to jest głupi. Taki Polak jest lepszy niż ci wszyscy pierdzieleni politycy bez wykształcenia.
Zapraszam do Anglii. Na własnej skórze można się przekonać w jaki sposób "sortować" ludzi
szkoda faceta.. Mgr Inż i mieszka na ulicy. Gdybyście każdego bezdomnego spytali to co 10 miałby wysokie wykształcenie ale im w życiu nie wyszło.. naprawde szkoda..
ja bym go przygarnęła pod swój dach. Przynajmniej darmowy ;D
konto usunięte
2013-03-06, 23:23
Jak to powiedział mój nauczyciel fizyki, w Polsce teraz poziom magistra daje dużo, ale jeśli zrobisz kurs na wózek widłowy...
konto usunięte
2013-03-07, 0:09
Skupiacie się nad złym problemem..
Koleś wpadł w depresję i z tego powodu jest bezdomny. To naprawdę bardzo ciężka przypadłość i rujnuje ona życie.
Tracisz całkowicie kontakt ze światem, wszystko staje się bezsensowne. Szukanie pracy, wstawanie z łóżka, ubieranie się, rozmawianie z kimkolwiek.. i ta cholerna samotność połączona z całkowitym brakiem chęci rozmawiania z kimkolwiek..
Cieszę się, że miałem dobrych przyjaciół, którzy mnie ciągle gdzieś wyciągali, bo skończyłbym bardzo podobnie
Współczuje chłopu.
bardzo milo sie go sluchalo, szkoda mi kolesia bo zagubiony jest jak cholera.