Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
konto usunięte 2013-03-06, 22:08 3
skoro go tu nie akceptuja to dlaczego nie wróci do kraju? niech chociaż do roboty na miesiąc pójdzie i na bilet będzie. Problem w tym, że chociaż mu jest źle to ma wygodne jak na swoje warunki życie w tej Polsce i to go tutaj trzyma.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-06, 22:08 5
Fajny koleś. Może jakaś akcja sadoli, zrzucimy się po 5-10zł (dla nas to nic, dla niego byłaby dobra suma) i ktoś z trójmiasta by mu przekazał?
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-06, 22:11 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-06, 22:12 11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
fangreen 2013-03-06, 22:14 2
szkoda mi go, oby znalazl jakas dobra prace i sie ustatkowal
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-06, 22:15 5
patrze na najlepszy komentarz i myślę czy to jeszcze sadistic czy już besty tudzież kafeteria lub jakaś inna kobieta . pl
wiesiors4 po tak rzewnym komentarzu to nic tylko się popłakać nad tym jacy straszni i nietolerancyjni z nas ludzie na tym sadisticu, powinniśmy budować meczety i pomagać organizować demonstracje przeciwko homofobi, znajdywać pracę cyganom i co jeszcze nakazuję twój postępowy kodeks?
Zgłoś
Jimmy_Katana 2013-03-06, 22:15 2
ehh.. życie to nie reklama T-mobile... Niby każdy kowalem swojego losu ale wiecie jak to jest, nie na wszystko mamy wpływ.. żal mi dupę ścisnął!
Zgłoś
stworek 2013-03-06, 22:19 5
Nie wiem kiedy było to kręcone, ale mam nadzieję że jakoś się temu Panu życie ułoży, widać że chce pracować a nie siedzieć na utrzymaniu innych osób. Tak więc życzę żeby Pan pokonał depresję, znalazł pracę i nagrał film z bardziej pozytywną historią.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-06, 22:22 2
Dobrze. Ale jak pomóc?
Zgłoś
hide999 2013-03-06, 22:22 1
pakicito napisał/a:

czarni czarnymi, ale cygani to śmierdziele i zasługują na lincz

Racja, oni nie myślą o marzeniach, nie starają się o nic. Bo proste potrzeby życiowe zapewni im nasze państwo a konkretnie nasze podatki. A ten człowiek skończył studia, marzy o tym, co każdy z nas ma na co dzień...Co więcej ma obywatelstwo polskie...Gdzie sprawiedliwość?
Zgłoś
tigerqaz 2013-03-06, 22:26 5
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-06, 22:30
Zgłoś
marakuja88 2013-03-06, 22:32
dałobyrade to bym mu dał dwa piwa!
Zgłoś
Shootee 2013-03-06, 22:43 1
Szkoda człowieka, liczył na lepsze życie, zdobył wykształcenie, ale się nie udało. Moim zdaniem jeśli ktoś uważa go za obcego to jest głupi. Taki Polak jest lepszy niż ci wszyscy pierdzieleni politycy bez wykształcenia.
Zgłoś
Canibal 2013-03-06, 22:44 4
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem