Wiem, że nie lubicie osób o tym kolorze skóry ale może was zainteresuje historia tego człowieka.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-03-06, 22:08
skoro go tu nie akceptuja to dlaczego nie wróci do kraju? niech chociaż do roboty na miesiąc pójdzie i na bilet będzie. Problem w tym, że chociaż mu jest źle to ma wygodne jak na swoje warunki życie w tej Polsce i to go tutaj trzyma.
Fajny koleś. Może jakaś akcja sadoli, zrzucimy się po 5-10zł (dla nas to nic, dla niego byłaby dobra suma) i ktoś z trójmiasta by mu przekazał?
konto usunięte
2013-03-06, 22:11
konto usunięte
2013-03-06, 22:12
szkoda mi go, oby znalazl jakas dobra prace i sie ustatkowal
patrze na najlepszy komentarz i myślę czy to jeszcze sadistic czy już besty tudzież kafeteria lub jakaś inna kobieta . pl
wiesiors4 po tak rzewnym komentarzu to nic tylko się popłakać nad tym jacy straszni i nietolerancyjni z nas ludzie na tym sadisticu, powinniśmy budować meczety i pomagać organizować demonstracje przeciwko homofobi, znajdywać pracę cyganom i co jeszcze nakazuję twój postępowy kodeks?
ehh.. życie to nie reklama T-mobile... Niby każdy kowalem swojego losu ale wiecie jak to jest, nie na wszystko mamy wpływ.. żal mi dupę ścisnął!
Nie wiem kiedy było to kręcone, ale mam nadzieję że jakoś się temu Panu życie ułoży, widać że chce pracować a nie siedzieć na utrzymaniu innych osób. Tak więc życzę żeby Pan pokonał depresję, znalazł pracę i nagrał film z bardziej pozytywną historią.
pakicito napisał/a:
czarni czarnymi, ale cygani to śmierdziele i zasługują na lincz
Racja, oni nie myślą o marzeniach, nie starają się o nic. Bo proste potrzeby życiowe zapewni im nasze państwo a konkretnie nasze podatki. A ten człowiek skończył studia, marzy o tym, co każdy z nas ma na co dzień...Co więcej ma obywatelstwo polskie...Gdzie sprawiedliwość?
konto usunięte
2013-03-06, 22:30
dałobyrade to bym mu dał dwa piwa!