👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
DonSalieri, na stronie TVP jakość jest ok, niestety sadistic nie przyjmuje linków z jakością powyżej 240

Policja pełna kulturka, jeszcze Pani podziękowali za właściwą postawę przy próbie powstrzymania od "ucieczki"

Ten co prowadzi program też ma nieźle pomieszane w głowie. Obejrzyjcie jak się rowerzystów czepia. To jest śmieszne co on robi w swoich programach. A karać powinno się tych co wsiedli jako pasażer i kierowali identycznie.

Alpot napisał/a:
@kaspersky16
Oczywiście, niech synek ściemnia. Nawet jakby ktoś w to uwierzył przy świadkach, to ojcu się zbiera za udostępnienie samochodu. Błyskotliwością tego pomysłu w tej sytuacji można by było słońce zawstydzić.
500 zł mandatu za udostepnienie auta, a dla marcinka 500 za jazde bez lejcy

Nie wiem co ludzią siedzi w głowie zasiadając pod taką dawką alkoholu za kierownice. Ojciec raz wsiadł to miał 2.7 promila na szczęście nikomu krzywdy nie zrobił i dojechał do domu tylko że gdy podjechał pod brame otworzył drzwi w aucie i zaliczył gwoździa na kierownicy, szkoda że zatamował całą droge. Śkończyło sie na jakoś ponad 2 tyś kolegium i 5 lat bez prawka. To co napisałem nie zmienia faktu, że jestem zdania iż kara nie była adekwatna. Prawo musi być bardziej surowe wobec nietrzeźwych kierowców. Pozdrawiam

Jakby to nie było filmowane, to by pewnie mu ten policjant pi**dolnął. I bardzo dobrze. Zero szacunku dla na*ebanych kierowców.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie