👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Kolizję. Wypadki są na hardzie. Ale jazda po pijaku to swoją drogą kurewstwo.

Mówcie co chcecie ale gdyby się już tak stało to udawałbym, że to ja prowadziłem

Ten dialog z 2:07
"-...Czyli tak pan zadba o syna?
-Tak...
-Bardzo ładnie!
-No, jak pan uważa..."

"-...Czyli tak pan zadba o syna?
-Tak...
-Bardzo ładnie!
-No, jak pan uważa..."
@Pener. Ciekawe jakbyś się zachował gdyby twój ojciec zarabiał na chlebek kierując samochód... Bronisz czy sprzedajesz ojca? Więzy rodzinne w tej sytuacji dla ciebie nie mają znaczenia? Koleś może teraz na dołku jest za to. Wiadomo nie ma żadnej taryfy ulgowej za pijanych za lejcami. Ciekawi mnie twoje zdanie co robisz w takiej sytuacji.

kaspersky16 napisał/a:
@Pener. Ciekawe jakbyś się zachował gdyby twój ojciec zarabiał na chlebek kierując samochód... Bronisz czy sprzedajesz ojca? Więzy rodzinne w tej sytuacji dla ciebie nie mają znaczenia? Koleś może teraz na dołku jest za to. Wiadomo nie ma żadnej taryfy ulgowej za pijanych za lejcami. Ciekawi mnie twoje zdanie co robisz w takiej sytuacji.
Z tym, że poszkodowana jak i pewnie kilku innych świadków by obaliło pomysł młodego za kółkiem i by miał dodatkowe baty za fałszywe zeznania i nakłanianie nieletnich do przestępstwa (czy jak fachowo to się nazywa). Nie mówiąc o nasraniu w papiery przed osiemnastką. Fantastyczny pomysł na obronę ograniczonego umysłowo ojca, który dodatkowo pokazał jak bardzo w dupie ma synusia, pogratulować.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie