Dziewczyny postanowiły przekąsić ostrą papryczkę" Carolina Reaper" . Śmiechy,krzyki,placz i zgrzytanie zębami....
za wikipedią
Cytat:
Carolina Reaper – kultywar papryki chili o oficjalnej nazwie "HP22B", wyhodowany przez Eda Currie, który prowadzi PuckerButt Pepper Company w Fort Mill w Stanach Zjednoczonych. To obecnie najostrzejsza papryka na świecie.
Pierwotnie krzyżowano czerwoną paprykę Naga Jolokia i Red Savina[1]. Carolina Reaper została uznana za najostrzejszą paprykę świata w Księdze rekordów Guinnessa[2]. Osiąga średnio 1 569 300 w skali Scoville'a z rekordami ponad 2 200 000
W tytule "gone wrong" czego się te tępe dzidy spodziewały?
e................y
2016-08-31, 13:41
@UP że nabijesz im wyświetlenia
Aż tej z lewej suty się postawiły. A tak w ogóle to wodą sobie tylko pogarszają sprawę. Mleko byłoby lepsze. No ale to hamburgery. Mówiły, że anal nie bo boli? Teraz to zaboli...
Oglądanie takich tępych cip zawsze przynosi mi radość
Najlepszym co jest na ostre jedzenie to alkohol. Mleko tylko łagodzi, alkohol zaś, całkowicie likwiduje to uczucie po jakimś czasie (co nie znaczy że trzeba się od razu nap🤬lić bo jest okazja, no chyba że płynie w waszej krwi nutka żula spod sklepu)
T................3
2016-08-31, 15:52
Cytat:
Najlepszym co jest na ostre jedzenie to alkohol.
No, najlepiej spirytus
Nie no, słyszałem, że wódka jest jednym z najlepszych do tego alkoholów. Ile w tym prawdy? Nie wiem, bo jeszcze nie próbowałem, a wiadomo, że najlepszą nauką jest praktyka.
Ta po lewej zaśliniła się jak po dobrym face fuck-u.
Zgadza się, kapsaicyna odpowiedzialna za ostry smak, rozpuszcza się w alkoholach i tłuszczach, więc mleko musi być tłuste a alkohol wysokoprocentowy. Oba sposoby są równie dobre. Woda natomiast, daje najczęściej odwrotny efekt ;p
Jakiem papryczki Ja tam widzę tylko cycki
Lubie Nagą Jolke
Suszone...? Panie chyba niewiele wiedzą o papryce.
s................n
2016-08-31, 22:40
...bo tak korzystając z okazji, chciałem zapytać zupełnie teoretycznie przecież, bez żadnych planów czy zamiarów. Tak od strony psychologicznej: jak myślicie - czy po zjedzeniu takiej papryczki dziewczyny będą na tyle zajęte pieczeniem, że na propozycję stosunku seksualnego zgodzą się (znaczy się - nie odmówią) prawie natychmiast w stylu "mam większe problemy, nie zawracaj mi głowy, rób co chcesz"....?
Jeszcze raz zaznaczam, że pytanie jest czysto teoretyczne.
t................1
2016-09-01, 5:08
Tomikchomik1 napisał/a:
Mleko tylko łagodzi, alkohol zaś, całkowicie likwiduje to uczucie po jakimś czasie
Kapsaicyna rozpuszcza się w tłuszczach (czyli m.in. w mleku) oraz w alkoholu. Nie wiem, w czym szybciej, ale polecam zapijać to ogromną ilością mleka - następnego dnia wszystko wylatuje z ciebie pod ciśnieniem, dzięki czemu drugie pieczenie jest słabiej odczuwalne.
K................y
2016-09-01, 10:23
j🤬a królowa histerii przyaktorzyła