jedzenie w ruskim wojsku nie jest lekkie
nie ma się co dziwić, że Ruskiej armii się boją, skoro żre beton
W Metal Gear Solid: Snake Eater, główny bohater wp🤬lał w dżungli pająki, węże, surowe ptaki, krokodyle, różne rośliny i grzyby i większość rzeczy mu smakowała, a jak się jadło ruską wojskową rację żywnościową, to mówił "disgusting"
"I ni c🤬ja" w 0:14 rozp🤬ala system
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
przyklepane puree ziemniaczane w polskiej armii też by się tak trzymało
Chlebak jak wskazuje nazwa służy do noszenia granatów. Kasza w wojsku rosyjskim jak wskazuje nazwa służy do budowy zapór przeciwczołgowych.
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
po to jest po to zeby nie zygali
@up
...i żeby zawsze było uczucie sytości
Rozmawia rosyjski żołnierz z amerykańskim. Amerykanin chwali się jak to u nich jest dobrze w armii, że mają dobry sprzęt , że dobrze ich szkolą itp. Aż doszło do tematu "wyżywienie". Amerykanin mówi , że oni dostają dziennie równowartość 8 tys. kalorii. Na to Rosjanin:
- Kłamiesz! Żaden człowiek nie zje dziennie 30 kilogramów ziemniaków!
podpis użytkownika
"W Polsce są zazwyczaj dwa wyjścia z sytuacji: normalne i nadprzyrodzone. Normalne jest takie, że z nieba schodzą zastępy aniołów i robią za nas. A nadprzyrodzone - kiedy sami weźmiemy się do roboty."
takie twrade zeby sie nie zesrali w sytuacji kryzysowej na polu walki
podpis użytkownika
Moje posty, komentarze nie mają na celu obrażania nikogo. Chodzi tylko o czarny humor ! \m/
gówno putina
twarde jak żelki z biedronki
podpis użytkownika
raz, dwa, trzy - Baba Jägermeister patrzy.
Nie ma co się nad tymi c🤬jami użalać, bo to te k🤬y będą do nas strzelać.
Konto usunięte
2015-01-12, 20:40
Bo po to są te robaki. Ma się słuchać, co mu kto powie i tyle. Worek na mięso i nic więcej. Po co narzeka, będąc nic nie wartym niczym, co nic nie produkuje, niech się cieszy, że dostał tyle, jego życie jest warte niewiele więcej.
Żeby być jakimkolwiek żołnierzem, to trzeba być nieźle niedoj🤬ym umysłowo. Bez wymówki ginąć, ku uciesze elit, ku ich bogactwu. Absurdalne, smutne i prawdziwe.
Konto usunięte
2015-01-12, 20:59
"im gorsze jedzenie tym straszniejsza armia "
to ma nie wyglądać i pachnieć jak danie jakiegoś spedalonego pascala tylko zapewnić energię i kalorie. I robi to doskonale. A smakuje nie najgorzej. Jest to o wiele bardziej wartościowy posiłek niz ten, co mamusia wam daje na obiad.
A co do tej konsystencji... nawodniona i zimna kasza. Nic nienormalnego.
Konto usunięte
2015-01-12, 21:41
Blurey:
A słyszałeś o czymś takim jak patriotyzm ?
Powiedz swoim przodkom, że byli niedoj🤬i umysłowo oraz wszystkim innym, którzy oddali za Ciebie życie ( mimo wszystko napisałem z dużej litery )
Pozdro i zastanów się bo mnie coś takiego strasznie WK🤬IA