K🤬a co za dzbany ja p🤬lę...
Gdzieś w Szwajcarii
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak ktoś nie ma pomysłu na biznes to za 5 procent dochodu zdradzam sekret.
Sekret polega na firmie produkującej szlabany.
Szlabany muszą być łatwe w produkcji, ale cholernie drogie.
To już setny film na którym ludzie wolą rozbić auto, lokomotywę , ba doprowadzać do katastrofy w ruchu lądowym i odsiedzieć z 15 lat w pierdlu niż złamać plastikowy szlaban .
I tak szlaban staranował, ale zrobić to od razu za trudne.
Ludzie mam pytanie z czego są te szlabany, że wszyscy boją się je zniszczyć, a nikt ich nie kradnie.
nie jestem fachowcem ale szlabanu taranować nie trzeba, wystarczy go unieść
Całe szczęście lekko skręcił koła. Inaczej by w słup nie trafił.
konto usunięte
2019-01-17, 3:16
@HAL9000/2 Taki Alternatif Pikczers po prostu.
Może w tym przypadku było inaczej i przeżył, ale nie ogarniam ludzi, którzy ponad swoje życie stawiają szlaban, który tak na prawdę jest nic nie warty w takiej chwili...
Nie każdy szlaban da się podnieść. Niektóre są ryglowane i nic nie zrobisz. Jednakże większość dragów jest z tworzywa sztucznego więc nie patrzeć, łamać w chwili zagrożenia. Lepiej zapłacić za naprawę rogatki niż potem szukać nowego samochodu.
konto usunięte
2019-01-17, 8:08
gaz, tylko gaz, jest rozwiązaniem wielu problemów współczesnego świata
Niemcy jak szwajcarzy, narod karny. Widza zakaz to stoja, szlaban = STAC , wiec stoja. Wylaczaja myslenie bo i po co myslec ?