📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 10:49

palziu napisał/a:
(...)Miałem podobną sytuację na moto. Biegły wyliczył mi że jechałem 90km/h w momencie kolizji w zabudowanym(...)
Ty to jesteś, pewnie wszystkie karyny z osiedla Twoje. Mam nadzieje, że doznałeś paraliżu i max na co wsiądziesz do końca swojego marnego żywota to wózek inwalidzki.
A do reszty hołoty, która uważa, że za zdarzenie odpowiada kierowca Jeepa, proszę, nie wsiadajcie już za kierownicę. Nigdy.
Abraxus, ellsworth, slo1q, motci i PowerBoBass mają rację, a przeme13, palziu i nano50 (oraz reszta kretynów) nie mają racji.
W najlepszym wypadku (dla kierującego w Skodzie) byłaby to współwina, w najgorszym, oprócz mandatu i utraty prawka, zawiasy.
Pozdro dla kumatych, czy jakoś tak
W najlepszym wypadku (dla kierującego w Skodzie) byłaby to współwina, w najgorszym, oprócz mandatu i utraty prawka, zawiasy.
Pozdro dla kumatych, czy jakoś tak

kamuha napisał/a:
Jeep niespodziewanie zajechał drogę Felicji w czasie gdy ta pokonywała własny rekord prędkości.
Skodzina szykowała się do przejścia w prędkość warp, a tu Jeep jej zagrodził trajektorię.
Rozmowa wre!
A tak szczerze to krótka piłka, jak widać na filmiku wkoło same PK (pewnie mieli party) leci sobie ziomek z expa, z dobrym lotem i wpada w trapa, dwóch poharatał no ale skasowali chłopaka. Exp co prawda nie spadł bo miał blessy ale kasa i loot stracona.

Proszę się nie śmiać bardzo wdzięczne autka
ale takie wyhamowanie to graniczy z cudem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie