Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 10:49
homorek 2018-02-06, 16:43 1
Czekam na dyskusję, czyja była wina

Wna Tuska to proste.
Zgłoś
~PowerBoBass 2018-02-06, 16:46 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
motci 2018-02-06, 16:52 5
palziu napisał/a:

(...)Miałem podobną sytuację na moto. Biegły wyliczył mi że jechałem 90km/h w momencie kolizji w zabudowanym (...)

Ty to jesteś, pewnie wszystkie karyny z osiedla Twoje. Mam nadzieje, że doznałeś paraliżu i max na co wsiądziesz do końca swojego marnego żywota to wózek inwalidzki.
A do reszty hołoty, która uważa, że za zdarzenie odpowiada kierowca Jeepa, proszę, nie wsiadajcie już za kierownicę. Nigdy.
Zgłoś
slo1q 2018-02-06, 17:17 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ellsworth 2018-02-06, 18:30 5
Zgłoś
SaveTheTrees 2018-02-06, 18:42 2
Noemi1998 napisał/a:

jestem pewien

Zgłoś
nano50 2018-02-06, 19:23 1
Zgłoś
sadystycznie bolesny 2018-02-06, 20:04 4
Abraxus, ellsworth, slo1q, motci i PowerBoBass mają rację, a przeme13, palziu i nano50 (oraz reszta kretynów) nie mają racji.

W najlepszym wypadku (dla kierującego w Skodzie) byłaby to współwina, w najgorszym, oprócz mandatu i utraty prawka, zawiasy.

Pozdro dla kumatych, czy jakoś tak
Zgłoś
konto usunięte 2018-02-06, 20:06 5
Zgłoś
konto usunięte 2018-02-06, 20:13 3
Zgłoś
Wiewór 2018-02-07, 9:00 2
Zgłoś
mazga50 2018-02-07, 13:35
kamuha napisał/a:

Jeep niespodziewanie zajechał drogę Felicji w czasie gdy ta pokonywała własny rekord prędkości.

Skodzina szykowała się do przejścia w prędkość warp, a tu Jeep jej zagrodził trajektorię.
Zgłoś
OrokorokO 2018-02-07, 15:51
Rozmowa wre! A tak szczerze to krótka piłka, jak widać na filmiku wkoło same PK (pewnie mieli party) leci sobie ziomek z expa, z dobrym lotem i wpada w trapa, dwóch poharatał no ale skasowali chłopaka. Exp co prawda nie spadł bo miał blessy ale kasa i loot stracona.
Zgłoś
twrgg 2018-02-07, 17:06
Proszę się nie śmiać bardzo wdzięczne autka ale takie wyhamowanie to graniczy z cudem
Zgłoś
eMJay8086 2018-02-07, 21:21
A ja tylko chciałem napisać, że dwaj panowie w pomarańczowym, pracujący przy przejściu, na szczęście nie doznali uszczerbku na zdrowiu "z ręki" Skody - wszystko jedno, czy to była czy nie wina jej kierownika.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem