👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Macia016 napisał/a:
impreza u mnie w domu XD zakonczyla sie jak zakonczyla XD polecam XD
![]()
sorka za jakość
zapomniałeś o iksde po "sorka za jakość"
ehh haters gonna hate. hmm 2pack flaszka na 15 wiesz coś o tym, to widzę ze ciekawe imprezy u ciebie.
juz juz bo ci pryszcze wyskocza
z tego co ja widze to jednak u ciebie
iks de
z tego co ja widze to jednak u ciebie
Macia016 napisał/a:
impreza u mnie w domu XD
iks de
no no
żeby tobie nie wyskoczyły
no u mnie, ale ty napisałeś ze flaszka na 15 wiec musisz wiedzieć jak to jest jak się wypije flaszkę na 15, pewnie praktyka u ciebie co?
ehh pryszcze wielki dorosły się znalazł. nie piekl sie tak STARY
zaszkodzi ci to na starość BTW Kryzys wieku średniego ??

pojechali? a który z nich usiadł za kółkiem tego ich golfa 1.6?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie