Specjalnie wycinasz audio z wstawianych przez siebie filmów? Na ki c🤬j?!
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
co to za ryba i czemu go nie zjadła?
podpis użytkownika
"Czlowiek ma sie rozwijac a nie byc hamowany przez obiekt ktory ma co innego miedzy nogami niz on"
To chyba Mola Mola - najgłupsza rzecz na ziemi
2 tonowa ryba z 4 gramowym mózgiem, bez pęcherza pławnego, odżywiająca się meduzami nie posiadającymi w zasadzie wartości odżywczych, bywa jedzona żywcem i często jara się na słońcu nie potrafiąc się zanurzyć... Wypuszcza wodę z pyska żeby nadać sobie prędkość i ogólnie to jakiś żart natury
Było dosłownie kilka dni temu gdzieś w necie o tym
To taki cygan oceanów - tak bym powiedział, c🤬j wie skąd się bierze i po co żyje
Wreszcie mogę to napisać - jestę ekspertę
@up
Polska nazwa, Samogłów
Ja nie jestę ekspertę ale widziałem toto i byłem zaskoczony
longlong7 napisał/a:
ps. jak się wrzuca gifa?
Normalnie, chyba że jesteś mańkutem to wtedy odwrotnie.
podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Konto usunięte
2017-02-13, 20:09
Niby głupia w c🤬j ,ale przeżyła te kilka milionów lat plus to ze odżywia się meduzami które z tego co wiem są takimi szkodnikami w oceanach i morzach

i to chyba meduz jedyny naturalny wróg
Konto usunięte
2017-02-14, 0:00
Widziałem to bydle na urlopie w oceanarium w Lizbonie, interesujący stworek, jak ktoś ma okazję się wybrać to polecam
@Fiksat kolejny który nie ma nic do powiedzenia i koniecznie musi skopiować, skopiowaną z neta wypowiedź, żeby zabłysnąć.
P.S. nagraj jak będziesz się ciął
Konto usunięte
2017-02-14, 7:06
Samogłów wcale nie jest najgłupszą rybą oceanów... A informacje o "mola mola" zaczerpnąłeś, ekspercie, z demotywatorów albo kwejka, bo była na temat tej ryby taka galeria zrobiona przez jakiegoś niedouczonego gimbusa.
Fiksat napisał/a:
2 tonowa ryba z 4 gramowym mózgiem
Słodki jezusie brodaty toż to prawicowiec pisowiec ideał!
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway
Proponuje wprowadzić na sadolu nowe określenie "głupszy niż mola mola"