Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Miruu 2018-07-18, 21:24
Marzy mi się filmik, gdzie jakaś Karyna puszcza swojego 4-letniego Brajanka na taką ślizgawkę
Zgłoś
liv52 2018-07-18, 22:04
Kurde, lubie ta strone wchodze od lat, szkoda że właściciele strony nic nie zrobią z tymi serwerami, bo to czasami jest naprawde męka żeby coś obejrzeć. ja wiem że pewnie zaraz ktoś napisze nie pasuje ci to wyp🤬alaj na kwejka albo coś podobnego, ale k🤬a no, nie powiecie mi że nie przydał by sie tu nowy, zdrowy serwer
Zgłoś
camson 2018-07-19, 0:12
liv52 napisał/a:

Kurde, lubie ta strone wchodze od lat, szkoda że właściciele strony nic nie zrobią z tymi serwerami, bo to czasami jest naprawde męka żeby coś obejrzeć. ja wiem że pewnie zaraz ktoś napisze nie pasuje ci to wyp🤬alaj na kwejka albo coś podobnego, ale k🤬a no, nie powiecie mi że nie przydał by sie tu nowy, zdrowy serwer

A może to Ty zrób coś z internetem?
Zgłoś
D................n 2018-07-19, 12:48
on nie dostał czasem nożem w brzuch ?
Zgłoś
jbone 2018-07-19, 15:26 1
każdy6 jak by był naj🤬y to by uznał to za dobry pomysł.na trzeźwo by każdy powiedział: "chyba cię pojebao"
Zgłoś
Fraszczek 2018-07-19, 17:19
cygański aquapark

podpis użytkownika

Lepiej wypić piwo , niż nie !!!
Zgłoś
EdmundKemper 2018-07-19, 18:02
Bolało, głupota boli.
Zgłoś
panta_rhei 2018-07-19, 21:13
Każdy kto byłby trzeźwy to by się naj🤬, a nie gadał takie głupoty.
Zgłoś