Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Jeep - test łosia
~Velture • 2012-08-06, 11:16
Filmik pokazujący jaki bezpieczny i zajebisty jest jeep duży i szerooki.

Polecam obejrzeć do końca.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
efail 2012-08-06, 11:19 6
Przecież to nic nowego że amerykańskie samochody nie potrafią skręcać
Zgłoś
~Velture 2012-08-06, 11:24
Skręcanie skręcaniem ale te wybuchające opony to już przegięcie jednak bo mimo wszystko >95% kierowców w przypadku jak im opona strzeli nie będą potrafili się zachować i może dojść do poważnego wypadku jak ich zniesie na przeciwległy pas ruchu.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-06, 12:12
Kichy ładnie lecą
Zgłoś
LordMrok 2012-08-06, 12:15 35
Jeep test Łosia myślałem ze przyp🤬olą w prawdziwego Łosia
Zgłoś
makabrax 2012-08-06, 13:21 4
@Velture
Też się zastanawiałem nad tymi oponami (jedziesz jeepem do Norwegii wez 10 zapasów ) ale chyba tu jest sama kwestia c🤬jowej felgi/niskoprofilowej opony i ona poprostu spada z felgi przy mocnym dogniecionym skręcie...

podpis użytkownika

Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Zgłoś
CoreyT. 2012-08-06, 16:56 13
to po c🤬j mialem olgladac do końca baranie?
Zgłoś
iPoCoTaRejestracja 2012-08-06, 17:05
Nie od dziś wiadomo, że Amerykanie nie potrafią zrobić dobrego samochodu od jakichś 50 lat. Dlatego śmieszy mnie jaranie się 500 konnymi, amerykańskimi bestiami. Sam jeździłem czymś takim i nigdy więcej.
Zgłoś
AnalTerror666 2012-08-06, 17:20
Jeśli ktoś nie potrafi jeździć to nic go nie uratuje , a od dawna wiadomo że ostatnim dopracowanym samochodem z serii Grand Cherokee był WJ, bo mógł on naprawdę długo jeździć bez żadnych zmian, natomiast już WK jeśli ktoś nastawia się na drogę to konieczna jest zmiana zawieszenia i felg, przez które to pękają opony, o WK2 nie ma sensu nawet mówić.

podpis użytkownika

To się wyklepie.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-06, 17:22 2
e tam p🤬lisz, dobry grand nie był zły. z tymże teraz to jest przecież fiat
no a przecież w grandzie na osłonie przeciwsłonecznej dla kierowcy jest napisane, że don't drink and drive oraz co by not to make nagły turn przy dużym mph bo się wyp🤬olisz. wiec ten film to pewnie opłacony przez koncern vw albo innego tłoczącego śmieciowozy, bo kto kupuje suva z usa ten wie, że to jeździ jak łódka i nigdy nie wiesz, kiedy wylecisz za burtę
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-06, 17:44
ja p🤬le, weźcie to z głównej bo tracę życie
Zgłoś
Czary 2012-08-06, 17:47
makabrax napisał/a:

@Velture
Też się zastanawiałem nad tymi oponami (jedziesz jeepem do Norwegii wez 10 zapasów ) ale chyba tu jest sama kwestia c🤬jowej felgi/niskoprofilowej opony i ona poprostu spada z felgi przy mocnym dogniecionym skręcie...

niskoprofilowa opona to raczej nie byla...

Wieśwagen najlepiej wyszedł na początku.
Zgłoś
jurek91 2012-08-06, 17:50 2
kadetem tera

podpis użytkownika

aj tam aj tam xD
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-06, 17:50
pamiętam, że swego czasu testu łosia nie przeszła pierwsza generacja mercedesa kl. A, bo mieli jakiś dziwny patent z podłogą, że w czasie wypadku silnik i skrzynia miały wpaść pod samochód, a nie wlecieć do wnętrza, no ale im z tym nie pykło i wyszło na to, że musieli przeprojektowywać całą płytę podłogową
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-06, 17:57
Widzę że LordMrok jest prawdziwym fanem motoryzacji ;D
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie