📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

UmpaDupaTrytkiFrytki napisał/a:
Pisałem w odwecie na herezje yarzappa
![]()
upewniam się: wiesz, że to nie Monet?

w nagrode za Wasze poznosobotnie rozwazania na temat sztuki;-)
niestety juz nie Pana Potter-a

niestety juz nie Pana Potter-a
Nawiasem mówiąc ten, jak to napisałem "Chuck Norris" to w ogóle chyba autoportret.

A wpadł ktoś na to że 9 praca, to okładka albumu "Midian", Kredek(dla niekumatych, jeśli tacy są: Cradle of Filth
), tylko że w innej kolorystyce??

CzarleeSheen napisał/a:
Obawiam sie,że to fejki...
niestety

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie