Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zawsze r🤬ali ją w samochodzie.
Skąd ona ma wiedzieć jak jeździć hulajnogę?

teraz wyobraźcie sobie dziewczynę równie głupią, ale do tego brzydką - jedyna funkcja jaką może skutecznie realizować to funkcja konia trojańskiego. Takie zostają feministkami i innymi lewicowymi aktywistami.
Ż__zi bardzo dobrze opanowali sztukę wykorzystywania takiego "potencjału"
Hehehe podrzucać takie pasztety wrogom 😂
teraz wyobraźcie sobie dziewczynę równie głupią, ale do tego brzydką - jedyna funkcja jaką może skutecznie realizować to funkcja konia trojańskiego. Takie zostają feministkami i innymi lewicowymi aktywistami.
Ż__zi bardzo dobrze opanowali sztukę wykorzystywania takiego "potencjału"
Czyli ty jesteś tym naiwniakiem który myśli że te ładne i głupie nie są feministkami. XDDDD
W sumie przez takich dekli mamy co mamy.
P🤬lona idiotka....
Największymi idiotami są ci, którzy dokonują samozaorania, nawet nie zdając sobie z tego sprawy.
kocham ten portal
a dlaczego miałbym tak myśleć, tępy debilu? - pytam uprzejmie.
po prostu te ładne są gorszym narzędziem, bo mogą w każdej chwili znaleźć bolca za którym pójdą do kościoła, czy gdziekolwiek. mają wybór. system ma je mniej więcej w piździe. natomiast te brzydkie, bez wyboru, są narzędziem idealnym.
to jest powtarzalny schemat który można znaleźć wszędzie w historii, zwłaszcza na przykładzie rewolucji i przewrotów. inwestycja w ludzie bez wyboru, a nawet inwestowanie w tworzenie warunków które pozbawią ludzi wyboru - to najlepsza inwestycja dla makiavellicznych kurew.
Straszne luki w rozumowaniu jak na ciotę przystało. Rozumiem że przez wrodzony debilizm i paskudny ryj jesteś skazany na paszczury, ale to te "ładne" korzystają na feministycznych p🤬letach. To one wydoją faceta z ostatniego grosza bo frajerzy tacy jak ty wmówili im że te ładne to są ok.
Albo zostaną oskarzeni o gw🤬t którego nie było. Albo będą wciskały wszem i wobec że stereotypy, że to że jest blondynką 160 w kapeluszu i z tipsami nie znaczy że nie może wnieść lodówki na 8 poetro z koleżanką.
Ale ty wmawiaj sobie dalej że to tylko te brzydkie są feministkami. Ja p🤬le. Trzeba siedzieć w piwnicy by takie farmazony pleść. 100% gwiazdeczek Hollywood to jakieś sp🤬olone feminy ale frajerzy dalej muszą się pocieszać. XD
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie